• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık hamileyim ultrasonda kanama alanı var

thesun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
240
0
26
Düzce
merhaba arkadaşlar.6 haftalık hamileym.iki gün önce ultrasonda iki yerde kanama alanı gördü doktor. 6.2mm lik keseyi gördm ama kalp atışı için erken.haftaya gidicem.bhcg 3853 progesteran da 40 çıktı.
şuan progesteran iğnesi ve hapı kullanıyorum folik asit yanında.
ayrıca bundan önceki hamileliğimde 10. haftada bebeğimin kallbi durmuştu ve kürtaj olmuştum.bunun için de coraspirin ve kalsiyum kullanıyorum.
şuan raporluyum ama normelde çalışıyorum öğretmenim.benim gibi sorun yaşayıp bebeğini kucağına alan var mı? doktorum düşük tehlikesi var dedi.

Son düzenleme:
Ben de öyleydim. 20. Haftaya kadr da malesef kanama ya da kahverengi lekelenme oldu. Hatta 13. Haftamda ultrasonda aktif kanama alanı vardı. Dr bir hafta yatacaksın dedi.
34. Haftamdayim hala ultrasonda kanama alanı var ama şükürler olsun bebeğime bir zararı yok ve ise dondüm de.
İnsallah senin de bebegin seninle kalır

Gecmis olsun.Kanamasi yada senin gibi iceride kanamasi olupta bebegini saglikli bir sekilde kucagina alanlar var.Insaallah sende onlardan biri olursun.ilk bebegini kaybetmissin vede coraspin kullaniyorum demissin pihtilasma testlerini yaptirdin mi?

Son düzenleme:
Benimde o haftalarda kanama alanları kesede ayrılma vardi...
Dr bana sürekli yat bol şu iç dedi progestan kullandim 14. Haftama kadar kanamam oldu ondan sonra geçti çok şükür ..ha bide ilişki yasak dedi wc den wc Ye kalkıyordum ben...

Inşallah sizde bu durumu atlatır bebeginize kavuşursunuz...

öncelıkle bebısın hayırlı olsun canım.bende senın gıbıydım yaklasık 20 haftama kadar yattım.kanamalarım oldu.dr kanama alanı buyurse bebegı baskılar ve düşürür eger bebegın gelısımı ıyı olursa o galıp gelır demıstı.ve kızım sagsalım dunyaya geldı ve suan 3 yasında.merak etme sende atlatıcaksın bu gunlerı ve kavusucaksın melegine.içini ferah tut ayakta kalmamaya calıs.yat dınlen bol bol.tekrar gecmıs olsun....

Ben de öyleydim. 20. Haftaya kadr da malesef kanama ya da kahverengi lekelenme oldu. Hatta 13. Haftamda ultrasonda aktif kanama alanı vardı. Dr bir hafta yatacaksın dedi.
34. Haftamdayim hala ultrasonda kanama alanı var ama şükürler olsun bebeğime bir zararı yok ve ise dondüm de.
İnsallah senin de bebegin seninle kalır

inşallah benimle kalır bebeğim..
peki o dönemde nasıl bir tedavi gördün?

Gecmis olsun.Kanamasi yada senin gibi iceride kanamasi olupta bebegini saglikli bir sekilde kucagina alanlar var.Insaallah sende onlardan biri olursun.ilk bebegini kaybetmissin vede coraspin kullaniyorum demissin pihtilasma testlerini yaptirdin mi?

bir kayıptan sonra devlet karşılamıyor. kendim özelde yaptırmak istedim 3bin lira gibi bi ücret çıkardılar.maalesef bütçemi aşan bi miktar.doktorum bi kaybım olduğu için tedbir amaçlı verdi coraspirini

benimde kanama vardı içeride ilk haftalarda hiç dışa akmadı progestan 200 kullndım yat dedi pek yatmadım öyle sona geçti bi ara ilişkiye devam ettik ama şimdi gene çok çok az var doktor progestanı kesti ilk geçtiğinde gerekte duymadı bir daha bebeğimde çok sağlıklı ve kıpır kıpırmış doktor öyle diyo :) inşallah seninde geçicek :) korkma

bir kayıptan sonra devlet karşılamıyor. kendim özelde yaptırmak istedim 3bin lira gibi bi ücret çıkardılar.maalesef bütçemi aşan bi miktar.doktorum bi kaybım olduğu için tedbir amaçlı verdi coraspirini

Bazi arkadaslar mecburen yalan söyleyip üc düsügüm var deyip yaptiriyorlar.sende Allah göstermesin öyle bir sorun varsa üc düsük yapmak zorunda degilsin.Doktorlarin umrunda bile degil biz bir veya daha fazla düsük yapmisiz.Birazda kendi kendimizin doktoru olmaliyiz.Bendede kan pihtilasma sorunu var dört düsük yaptim.Hamileliklerim hep kanamali olurdu.Lütfen bu söylediklerimi biraz dikkate al.Belkide böyle bir sorunun yoktur,ama varsada en azindan heparinde kullanabilirsin...

Bazi arkadaslar mecburen yalan söyleyip üc düsügüm var deyip yaptiriyorlar.sende Allah göstermesin öyle bir sorun varsa üc düsük yapmak zorunda degilsin.Doktorlarin umrunda bile degil biz bir veya daha fazla düsük yapmisiz.Birazda kendi kendimizin doktoru olmaliyiz.Bendede kan pihtilasma sorunu var dört düsük yaptim.Hamileliklerim hep kanamali olurdu.Lütfen bu söylediklerimi biraz dikkate al.Belkide böyle bir sorunun yoktur,ama varsada en azindan heparinde kullanabilirsin...

kızlar benimde 2 düşüğüm vardı pıhtılasma testleri yaptırmadım,3.gebeliğimde 5 ay hergün clexane 0.4 yaptırdım bebeğimi doğumda kaybettim ama sebep kaka yemesi ve kordon dolanmasıydı, bence clexane iğnelerin baya fayadası oluyor

merhaba arkadaşlar.6 haftalık hamileym.iki gün önce ultrasonda iki yerde kanama alanı gördü doktor. 6.2mm lik keseyi gördm ama kalp atışı için erken.haftaya gidicem.bhcg 3853 progesteran da 40 çıktı.
şuan progesteran iğnesi ve hapı kullanıyorum folik asit yanında.
ayrıca bundan önceki hamileliğimde 10. haftada bebeğimin kallbi durmuştu ve kürtaj olmuştum.bunun için de coraspirin ve kalsiyum kullanıyorum.
şuan raporluyum ama normelde çalışıyorum öğretmenim.benim gibi sorun yaşayıp bebeğini kucağına alan var mı? doktorum düşük tehlikesi var dedi.

geçmiş olsun canım.ben de 6.haftamda lekelenme ile düşük tehlikesi geçirdim.25 gün iğne oldum hep yattım.kese yanında kanama alanı vardı.dr umutsuz konuşmuştu.ama kısa sürede kanama alanı yokoldu,bu haftalara kadar geldim.bebeğinin kısmeti varsa sağlıkla dünyaya gelir içini ferahtut.9 ay boyunca kanaya kanaya sağlıkla doğuran var...

hamileyken yapılabiliyor mu bu testler? şuan hamileyim.bide sonuç 1 ayda çıkıyormuş sanırım

ben son düsügüm olmadan bir gün önce yaptirmistim.zaten kaybedek bir seyin yok .ondan önce düsüklerim oldu su an hamileyim ve kanama alanim var dersin.evet sonuclar bir ayda cikiyor ama olsun insaallah bebegine bir sey olmazsa zaten 11 haftalik falan oluyor gerekirse heparine hemen baslarsin.En azindan icin rahat eder...

bende de kanama alanı var. şu an 9. haftadayız. geçen hafta çok korkuttu bizi. öğrendiğim günlerden beri kahverengi kanamalarım var. progestan iğnesi kullanıyorum. ve 1o gündür evde yatıyorum. doktor normal olduğunu söyledi. ben gibi olup da sonuna kadar gelen, bebeğini kucağına alan var mı?

ben hem iğnesini hem hapını kullanıyorum.3güne bir kanamam oluyor neredeyse. bugün çalışmaya da başladım artık.korkuyorum

bugün doktora gittik.bebeğim 22 mm olmuş çok şükür her şey yolunda.kahverengi kanamalar çok normaldedi,ultrasonda gördüğüne göre azalmış,geçmese bile merak etme dedi. doktorun moral vermesi de çok önemli. ben bu konuda çok şanslıyım.
bebeğim hareket bile etti, bugün çok mutluyum. minik meleğim seni çok seviiyorum... :49:

arkadaşlar bu kanamaların yani korkulacak kısmı nedir değildir herkes farklı bir şey soylüyor özellikle ilk 3 ay için uyarıp duruyorlar ama okuduğum kadarı ile herkesin yaşadığı farklı şeyler olmuş
aydınlatırsanız sevinirim

Herkese merhaba
Umarım hepınızın ve bebıslerınızın saglıgı yerındedır.

Bende 5+4 hamıleyım ve ılk kez dun gıttım kontrole. Gecen hafta adet agrısı gıbı agrılarım oluyodu ama gecmıstı ve hıc lekelenmede olmamıstı. Ama dun doktorum alttan muayene ettı 13 mm kese var ancak ōn tarafında kanama alanı oldugu ıcın kesenın ıcının net goruntusunu alamadı. dusukte olabılır toparlayabılırde dedı hıcbır ılac vermedı 3 gun sonra yıne cagırdı. Eve donuncede akıntımda hafıf pembe kan vardı:18: hafıf adet agrımda basladı yıne.

Sızde sadece kanama mı vardı yoksa agrıda var mıydı ? Bu ıkıncı dusugum olacak kaybedersem:43:

herkese sağlıklı hamilelikler dilerim
bende de ara sarı akını içerisnde pembe lekeler oluşuyor minik minik sebebi ne anlamadım buguün doktora gidicem
umarum ciddi bişey yoktur

Back