6 haftalık hamileyim kalp atışı daha duyulmadı

natlusben

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
119
3
16
35
İzmir
ARKADAŞLAR BUGÜN 04.10.2013 Doktora gittim kalp atışı için geçen hafta bugün için gel demişti, bugün karından baktılar duymadı, alttan muayene etti ben duymadım ama doktor kıpırdanma var ama haftaya gel daha net bişey söyliyim dedim yaaaa offff :nazar: oysa bugün duyarım diye umutlanarak gittim,

**** tam 6 haftalık yani 6. cı haftam bitmişmi oluyor?
**** haftaya gidince duyucakmıyım acaba?
**** kıprdanma var dedi net bişey için haftaya dedi

sizlerde böyle durum oldumu arkadaşlar

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR BUGÜN 04.10.2013 Doktora gittim kalp atışı için geçen hafta bugün için gel demişti, bugün karından baktılar duymadı, alttan muayene etti ben duymadım ama doktor kıpırdanma var ama haftaya gel daha net bişey söyliyim dedim yaaaa offff :nazar: oysa bugün duyarım diye umutlanarak gittim,

**** tam 6 haftalık yani 6. cı haftam bitmişmi oluyor?
**** haftaya gidince duyucakmıyım acaba?
**** kıprdanma var dedi net bişey için haftaya dedi

sizlerde böyle durum oldumu arkadaşlar

Canım panik yapma bende 7 haftamda duydum :) Daha erken olabılır :)

SAGOLUN

PEKİ NORMALDE KAÇ HAFTALIK İKEN KALP ATIŞI DUYULUYOR DOKTOR KIPIRTI VAR DEDİ İÇİN BİRAZ FERAHLANDI KÜÇÜK OLDUGU İÇİN DİMİ DUYULMADI ŞİMDİ KIPIRDI DA BİŞEY AMA DİMİ :nazar::nazar::nazar:

Canım geç döllenme olabiliyo o yüzden kimisi 8.haftada falan duyabiliyor ama genellikle 7.haftada duyuluyor.içini ferah tutmaya çalış.Yeni atmaya başlıyo olabilir ondan kıpırtı var demiştir.

stres yapmamaya çalış bebekte etkileniyo çünkü senden.İyi düşün iyi olsun.Dediğim gibi kimisi 6. kimisi 7.kimiside 8.haftalarda duyuyo kalp atışını.

Back
X