6 haftalık hamileyim ama ölü bebek teşhisi kondu...

kartanem_1982

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
237
37
318
35
arkadaşlar ne kadar karışığım anlatamam.geçen hafta bebeğime ölmüş teşhisi kondu kürtaj yapıcaz dedi. ben başka doktora gittim. daha çok küçük haftaya gel dedi. gögüsleim hala şiş we sızlıyo. karnım aynı şekilde şiş. bulantılaım az az dewam ediyo. yarım muayenem war.ama ben kan ağlıyorum. bana yardım edin. bebeğim ölmüş olsa bi haftada belirtiler gitmezmiy mi?bu arada hafif pembe renkli lekelenmem war.

bi dakika bi dakika sizi ölmüş bir bebekle karnınızda eve mi gönderdiler??? bu çok riskli emin misiniz? anneye ciddi zararı var bu durumun yoksa ben mi yanlış yorumladım. ben de bebeğimi 5 aylıkken anne karnında kaybettim ve bu ultrason görüntüsünn ardından acile gittiğim doktordan zor izin aldık imza ile çıkabildik hastaneden ben kendi hekimime gitmek istediğimi tüm sürecin devamlı gittiğim kadın doğum hastanesinde ve beni takip eden hekimim gözetiminde olsun istedim ve bana izin vermediler çok riskli diye şimdi yazdıklarınıza inanamadım????

bu arada çok çok geçmiş olsun arkdaşım Allah sabır versin şaşkınlığımdan yazmayı unuttum kusura bakma

Allah razı olsun. ewt ilk doktor gönderdi. ikinci doktor. bi haftanın sana zararı olmaz. şimdilik sağlıklı görünmüyo kendini hazırla dedi. ama kanaman başlayabilir kasık ağrın olabilir dedi. ama benim bir şikayetim yok. kafama takılan dewam eden gebelik belirtileri. belirtilerde gerileme yada kaybolma olmazmıydı?? kafam allak bullak. dua etmekten başka yapacak bişey yok. rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Allah razı olsun. ewt ilk doktor gönderdi. ikinci doktor. bi haftanın sana zararı olmaz. şimdilik sağlıklı görünmüyo kendini hazırla dedi. ama kanaman başlayabilir kasık ağrın olabilir dedi. ama benim bir şikayetim yok. kafama takılan dewam eden gebelik belirtileri. belirtilerde gerileme yada kaybolma olmazmıydı?? kafam allak bullak. dua etmekten başka yapacak bişey yok. rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Arkadasim 6 haftada canliligi bile tam anlasilmazken olu oldugunu nasil anliyorlar? Bence moralini bozma ve acilen baska doktora git. Bende 6 haftalik gebeyim ve su an sadece kese gorunuo yani bu kadar kucukeken nasil boyle emin konusuyorlar ki? Bence sen hemen umutsuzluga kapilma

Asil onemlisi pembe akinti...benimde pebme sonra kirmiziya donen kanamayla bebegim dustu ustelik yasiyordu.Allah yardimcin olsun..yine ultrason cihazi daha iyi bir hastaneye gitmende fayda var

yarın muayenem war. yarın bakıcaklar tekrardan. büyüme yoksa kürtaj yapacaklar.yine kalp atışı duyulmazsa bi hafta daha beklesem mi bilemiyoum. 8.haftada bile kalp atışını duyan çok. ne kadar üzgünüm anlatamam.

benim pembe bir şekilde sadece peçeteye geliyor.o da her dakka değil. günde 2-3 kere. özel hastaneye gidiyorum ama bakalım yarın belli olucak.

Bence uzulme 6 haftada kalp atisi duyulmuyor bile. Sana iki doktorda mi olu dedi yada neye dayanarak soylediler

Bence uzulme 6 haftada kalp atisi duyulmuyor bile. Sana iki doktorda mi olu dedi yada neye dayanarak soylediler

ilk doktor ölü dedi. ikincisi özel hastanedeki sağlıklı görünmüyo daha çok küçük bekleyelim ama sağlıklı görünmüyo dedi. bi sebep göstemediler. bi de çocuk ölü olsa kese büyür mü. doktorun raporu şöle:
cuma günü kese :22mm 6+2 günlük
salı günü : 27 mm-6+5 günlük.

Valla tatlim kese egri ise sorun var diyebilirler ama o bule bu zamanda belli olmaz. Her kanama dusukle sonuclanacak diye birsey yok benim annem bana hamile iken 3 ay normal adet gormus ve 4. Ayda karni sismeye baslayinca fark etmis. Sen yat ve en az 3 litre su ic. Ne bebegin kalp atisi ne gelisimi su an net belli olmaz ben bugun doktorumu aradim randevu icin bana bu hafta kalp atisini duyamayiz dedi ustelik 4 boyutlu cihazla bakio. Hem olu olsa simdiye duser ve kesen buyumezdi cunku 5 6 hafta arasinda bebegin rahme tutundugu donem daha bebek susam tanesinden kucuk yani bisi belli degil. Bence canini sikma cunku stres en buyuk dusmanin. Insallah oyle birsey yoktur sadece sacmaliyordur. Senin icin dua edecegim umarim hersey yolunda devam eder ama sunu bil olu olsa gelisimi bu kadar duzenli olmaz

Valla tatlim kese egri ise sorun var diyebilirler ama o bule bu zamanda belli olmaz. Her kanama dusukle sonuclanacak diye birsey yok benim annem bana hamile iken 3 ay normal adet gormus ve 4. Ayda karni sismeye baslayinca fark etmis. Sen yat ve en az 3 litre su ic. Ne bebegin kalp atisi ne gelisimi su an net belli olmaz ben bugun doktorumu aradim randevu icin bana bu hafta kalp atisini duyamayiz dedi ustelik 4 boyutlu cihazla bakio. Hem olu olsa simdiye duser ve kesen buyumezdi cunku 5 6 hafta arasinda bebegin rahme tutundugu donem daha bebek susam tanesinden kucuk yani bisi belli degil. Bence canini sikma cunku stres en buyuk dusmanin. Insallah oyle birsey yoktur sadece sacmaliyordur. Senin icin dua edecegim umarim hersey yolunda devam eder ama sunu bil olu olsa gelisimi bu kadar duzenli olmaz

inan şuan ağlıyorum.elimde olmuyo. dediklerini yaparım. duaların için Allah razı olsun hepinizden. sen ne kadarlık hamilesin??

Ben 6 haftalik hesapliyorum doktor 5 :) bende bilmiyorum.gebelik adina hic bi belirtim yok yani bulanti filan gibi. Dun az miktar kahverengi kanamam oldugu icin hastaneye gittim simdilik birsey yok kese gorunuyor pazartesi bir sikinti olmazsa bebek gorunecekmis ama kalp atisi duyulmayabilir yine dedi. Yani stres yapma. Bende dun cok agladim uzuldum ama bu daha cok etkiliyor emin ol. Hem nerde okursan oku 6 haftada kalp atisi duyulmaz tatlim. Bebegin kesede gorunduyse 1 2 hafta daha bekle. Lutfen canini sikma yat ve su ic.

Ben 6 haftalik hesapliyorum doktor 5 :) bende bilmiyorum.gebelik adina hic bi belirtim yok yani bulanti filan gibi. Dun az miktar kahverengi kanamam oldugu icin hastaneye gittim simdilik birsey yok kese gorunuyor pazartesi bir sikinti olmazsa bebek gorunecekmis ama kalp atisi duyulmayabilir yine dedi. Yani stres yapma. Bende dun cok agladim uzuldum ama bu daha cok etkiliyor emin ol. Hem nerde okursan oku 6 haftada kalp atisi duyulmaz tatlim. Bebegin kesede gorunduyse 1 2 hafta daha bekle. Lutfen canini sikma yat ve su ic.

ben 5.haftada görmüştüm meleğimi.kese de düzenli dendi bana. hemde garanti olun diye wajinadan bakınıyorum. 1haftadır yatıyorum. aldırmak ayrı ölüm beklemek ayrı. ama ben rabbime sığındım. belki de Allah'ım beni çok istediğim için deniyo. bilemiyorum. herşeyin hayırlısı...

Kotu seyler dusunme ve dinlenmeye devam et. Bencee doktor sacmalamis. Sen kafana takma insallah tekrar doktora gittiginde herseyn yolunda gittigini ogrenirsin.

bi dakika bi dakika sizi ölmüş bir bebekle karnınızda eve mi gönderdiler??? bu çok riskli emin misiniz? anneye ciddi zararı var bu durumun yoksa ben mi yanlış yorumladım. ben de bebeğimi 5 aylıkken anne karnında kaybettim ve bu ultrason görüntüsünn ardından acile gittiğim doktordan zor izin aldık imza ile çıkabildik hastaneden ben kendi hekimime gitmek istediğimi tüm sürecin devamlı gittiğim kadın doğum hastanesinde ve beni takip eden hekimim gözetiminde olsun istedim ve bana izin vermediler çok riskli diye şimdi yazdıklarınıza inanamadım????

bugün hastaneye giitim.kan testi istediler. progesteron değerine göre bebeğimi alcaklar... :(((

Öncelikle geçmiş olsun,6 haftalık bir bebeği alacaklarını sanmıyorum düşük yaptırabilirler.Sende kendini fazla üzme daha kötü şeylerde olabilirdi,tekrar denersin :)

Back
X