- Konu Sahibi prisonbreak06
-
normal canim merak etme zaten belirtiler yavas yavas baslar sen bakma burda yazan bazilari daha adetine iki hafta vrken yok beli agriyo yok icinde bisey pitliyoartik nasil oluyosa millet 30.haftaya dogru hissediyo bebegi onlar hamile kalmadan hissediyolar .Saglicakla kucagina al insallah
normal canim merak etme zaten belirtiler yavas yavas baslar sen bakma burda yazan bazilari daha adetine iki hafta vrken yok beli agriyo yok icinde bisey pitliyoartik nasil oluyosa millet 30.haftaya dogru hissediyo bebegi onlar hamile kalmadan hissediyolar .Saglicakla kucagina al insallah
Ben de 5haftalık hamileyim bende de hiç belirti yok 6haftadan sonra çıkıyormuş belirtiler zaten:)umarım bulantı falan olmaz yaaa...Kalp atışlarını da duyarız inş.
Arkadaşlar tam 6 haftalık hamileyim geçen hafta keseyi gördük bikaçgüne kadarda inşallah sorun çıkmadan kalp atışını duyarız.daha öncede düşük yaptım o yüzden çok endişe duyuyorum çünkü sadece bel ağrım ve göğüslerde hassasiyet var bunun dışında hiçbir belirtim yok bu normalmi acaba?Benim gibi olan varmı?veya bu normalmi?
canım ben sat da göre 7+3 ama iki gün önce doktora gittik 6 haftalık dedi keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık.
benimde gögüs ağrılarım dışında nerdeyse hiç bir belirti yok. kişiden kişiye değişiyor benim ikinci bebişim. bi kızım var 3,5 yaşında ondada nerdeyse hiçbir şey yaşamadım son birkaç aya kadar.
Arkadaşlar tam 6 haftalık hamileyim geçen hafta keseyi gördük bikaçgüne kadarda inşallah sorun çıkmadan kalp atışını duyarız.daha öncede düşük yaptım o yüzden çok endişe duyuyorum çünkü sadece bel ağrım ve göğüslerde hassasiyet var bunun dışında hiçbir belirtim yok bu normalmi acaba?Benim gibi olan varmı?veya bu normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?