• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık hamileyim ama hiç belirtim yok yardım:(

prisonbreak06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Ankara
Arkadaşlar tam 6 haftalık hamileyim geçen hafta keseyi gördük bikaçgüne kadarda inşallah sorun çıkmadan kalp atışını duyarız.daha öncede düşük yaptım o yüzden çok endişe duyuyorum çünkü sadece bel ağrım ve göğüslerde hassasiyet var bunun dışında hiçbir belirtim yok bu normalmi acaba?Benim gibi olan varmı?veya bu normalmi?

normal canim merak etme zaten belirtiler yavas yavas baslar sen bakma burda yazan bazilari daha adetine iki hafta vrken yok beli agriyo yok icinde bisey pitliyo :52:artik nasil oluyosa millet 30.haftaya dogru hissediyo bebegi onlar hamile kalmadan hissediyolar .Saglicakla kucagina al insallah

bende 6 haftalık hamileyim göğüslerim çok acıyo ve ağzımda acı tat var gibi başka hiç bi belirtim yok merak etme evham yapma boşuna

canım bu bi kaç hafta içinde belirtilerin başlayacaktır..kasık ağrısı,bulantı,halsizlik,uyku hali ws gibi..
Allahım sağlıkla aldırsın kucağına bebeğini inş..:34:

dudi yazdığın beni gülümsetti.. aynı şeye şahit oluyorum.. daha hamile olduğunu öğrenmeden;''içimde pıtladı,hissetmiştim hamile olduğumu'' diyenler..
8-9 haftalıktan itibaren hareketlerini hissettiğini iddia edenler.. mercimek tanesi kadar bir embriyo,nasıl tekme atıyor aklım almıyor:26::60:..iddia edilmesine kılım sadece,cehalet yaaa:27::34:

normal canim merak etme zaten belirtiler yavas yavas baslar sen bakma burda yazan bazilari daha adetine iki hafta vrken yok beli agriyo yok icinde bisey pitliyo :52:artik nasil oluyosa millet 30.haftaya dogru hissediyo bebegi onlar hamile kalmadan hissediyolar .Saglicakla kucagina al insallah

çok teşekkür ederim arkadaşlar rahatladım gerçekten.Güzel temennileriniz içinde ayrıca teşekkürler.:49:

canım bende 6 haftalık hamileyim bulantı ve halsizlik var bende de sadece acele etme normal :66:hayırlısıyla kalplerimizi de duyucaz inşallah:49:

Hayırlı olsun, Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. Daha çok başındasın 6. haftada hiç bir belirti görmemen çok normal. Ben de de 8. haftada başladı belirtiler. Hemde ne başlama :) Onun için kafana takıp üzülme çünkü bulantılar kusmalar bir iki hafta sonra başlayınca gözünü açamayabilirsin:)) Umarım senin ilk dönemlerin benimki kadar kötü olmasın tabii. Sevgiler:49:

aranıza yeni katıldımo yüzden biraz acemilik var

Arkadaşlar ben de 6 haftalık hamileyim :)Bugün sol kasığımda batmalar oluyor.Pazartesi ilk ultrasonuma gireceğim.İnşallah herşey yolundadır.Çok merak ediyorum.O kadar çok bekledim ki o ekrana bebeğimi görmek için bakmayı.Her vajinal muayenemde hayal ederdim.Birgün benim de keseme bakılacak mı diye?Allah hepimizin bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

Ben de 5haftalık hamileyim bende de hiç belirti yok 6haftadan sonra çıkıyormuş belirtiler zaten:)umarım bulantı falan olmaz yaaa...Kalp atışlarını da duyarız inş.:61:

Ben de 5haftalık hamileyim bende de hiç belirti yok 6haftadan sonra çıkıyormuş belirtiler zaten:)umarım bulantı falan olmaz yaaa...Kalp atışlarını da duyarız inş.:61:

merhaba..ben de 5+4 oldum bugün...bu haftalarda fazla belirti arama zaten...benim arada tansiyonum düşüyo ayakta kalırsam...hafif hafifte kokulara hassasiyet ve mide bulantısı oluyo ama çok hafif....herkesete belirtiler değişir zatenn...çok belirti yaşamayadabilirsin....kafana takma bunları..

Arkadaşlar tam 6 haftalık hamileyim geçen hafta keseyi gördük bikaçgüne kadarda inşallah sorun çıkmadan kalp atışını duyarız.daha öncede düşük yaptım o yüzden çok endişe duyuyorum çünkü sadece bel ağrım ve göğüslerde hassasiyet var bunun dışında hiçbir belirtim yok bu normalmi acaba?Benim gibi olan varmı?veya bu normalmi?

canım ben sat da göre 7+3 ama iki gün önce doktora gittik 6 haftalık dedi keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık.
benimde gögüs ağrılarım dışında nerdeyse hiç bir belirti yok. kişiden kişiye değişiyor benim ikinci bebişim. bi kızım var 3,5 yaşında ondada nerdeyse hiçbir şey yaşamadım son birkaç aya kadar.

canım ben sat da göre 7+3 ama iki gün önce doktora gittik 6 haftalık dedi keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık.
benimde gögüs ağrılarım dışında nerdeyse hiç bir belirti yok. kişiden kişiye değişiyor benim ikinci bebişim. bi kızım var 3,5 yaşında ondada nerdeyse hiçbir şey yaşamadım son birkaç aya kadar.

Teşekkür ederim rahatladım.Benim endişem ilk gebeliğimde de hiçbir belirti olmadan düşük yaşadım o da 6 haftalıktı.Aynı şeyleri bunda da yaşamaktan korkuyorum.Bir de ben öğretmenim malum okullarda açıldı biraz fazla yorulucaz ve ayakta kalıcam inşallah kötü birşey yaşamadan hayırlısıyla şu kritik 3 ayı atlatırım.

cnm ztn bebek daha keseye yeni yeni yerleşiyosa anca haftaya fln başlar belirtiler ama mesela bnde sadece snn kdrken 1 hafta fln acaip tiksindim herşeyden kusma olmadı ama tuhaf bi bulantı vardı vitamin almaya başlayınca oda kesildi şuan Allaha şükür herşey çok normal hiç bişi yok yani..illa herkes aynı belirtileri yaşamazki..herkesin bünyesi farklı kimi hamile olduğunu bile anlamaz uzun zaman adetleri düzensizse..dua et böyle hafif gitsin hep..Rabbim ona yaşa dediyse o her şekilde yaşar merak etme..hiç düşük fln düşünme dünyada rızkı varsa ztn 9 ay sonra kucağında görürsün hayırlısıyla inşallah..

merhaba tatlım. öncelikle bebeğin hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşaAllah... belirtilere gelince... benim ilk hamileliğim çok zorlu geçmşti mide bulantıları istifralar falan. ama annem ne bende ne de kardesimde mide bbulantısı bile yaşamamış. olabiliyor yani. herkes o belirtileri yaşyacak diye bir kural yok gönlünü ferah tut derim...

bu haftada ne belırtısı olucakkı..ben 4. aya kadar en ufak bısey hıssetmedım..kafanıza takmayın lutfen herkes bir olmazzz

bebeğin kalp atıslarının durmasına ölmesi konusuna gelince... bebeğimin gelişimi 8 haftalıkken durmus ve ölmüş ben bunu 12 haftalıkken öğrenmiştim. doktorların tavsiyelerini dikkate al ve gerekirse bir kaç doktora birden git ben bu hatayı yaptım cünkü. tek doktorda kalmıstım. kimi doktorlar öldü alalım derken kimisi de yasıyor diyebliyor... hakkında hayırlısı olsun

canım öncelikle hayırlı olsun.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Bende 15 haftalık hamileyim.:49:hiç telaş etme .bende de ne hamilelik belirtisi ne de hamile olduktan sonraki belirtiler oldu.Gögüslerim ve karnım yeni yeni şişmeye başlıyor :) Biz şanslı kullarız öyle düşün.Devamlı miden bulansa ,kussan daha mı iyi:50: Buarada herhangi bi belirti olmaması çoçuğun sağlığıyla ilgili birşey değil,tamamen bünye meselesi.Canını sıkma

Ne tarz bi belirti bekliyosun canım:emir_bebek: ben 13. haftaya kadar sadece hamile olduğumu biliyordum..13. haftadan sonra mide bulantım ve kusmam başladı..kalp atışı için 8. haftayı beklemeniz gerekiyor..bazen 10 haftadan önce duyulmayabilir de..endişelenme..bebeğe zarar verir stres...:49: Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah...:nazar:

Back