6 haftalık hamilelikte sinüzit ve hafif ateş

Alin Ada

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2024
677
283
18
Kızlar 5+4 hamileyim ama nerdeyse 1 haftadır sinüzitim başımı ağrıtıyor. Baş ağrısı burun tıkanıklığı önemli değil ama ateşim geceleri 37 filan oluyor. Hamileliğin başında sinüzit veya ateşli hastalık geçiren var mı korkuyorum da bir yandan hala geçmedi

Doktora gidin durumu bilsin doktorunuz, kesinlikle kafanıza göre bitkisel dahi olsa ilaç kullanmayın.. ben tecrübemi aktarmak istemiyorum size olumsuz dusunceleri kafanızdan çıkarın, siz pozitif düşünün. istirahat edip dinlenin iyileşene kadar.

Doktora gittim kbb gitmemi istedi. Kbb de 37 derece ateş önemli değil diye sadece okyanus suyu verip gönderdi. Sizin de mi başınıza gelmişti anlatırsanız ben de ona göre önlem alırım en azından

Doktora gittim kbb gitmemi istedi. Kbb de 37 derece ateş önemli değil diye sadece okyanus suyu verip gönderdi. Sizin de mi başınıza gelmişti anlatırsanız ben de ona göre önlem alırım en azından
Ben farketmeden kat kat giyinip ateşli geceler geçirdim, dinlenemedim, çalışıyordum nöbet tutmaya devam ettim. Maalesef kalbi durdu 8.haftada. 37 normal bir değer. Fakat yine de kat kat giymeyin çok. Stres yapmayın en çok da. Normal bir grip gibi yatıp dinlenerek geçirin. Ben istirahat edemedim hiç. Belki de ondan kaybettim diyorum çok kez.. hiç stres yapmayın ateş yükselmesi olmadıktan sonra doktorun verdiğinden başka bir ilaç içmedikten sonra hiçbir şey olmaz.

Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama her şey nasip biraz da. Kendinizi suçlamayın belki olacağı vardır. 37 den yukarı çıkmıyor ateşim ama 36.8den de inmiyor. Ben de dinleniyorum bol bol vitaminli şeyler yiyorum ama geçmiyor da ilaç kullanmadan inşallah geçer dua ediyorum sürekli

İnşallah, sağ salim alın kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…