• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık hamile olmama rağmen ulturason da 5+1 gözükmesi

piraye80

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
42
16
8
44
Merhaba
Son adet tarihim:15 mart
İlk gebelik testim:23 nisan
Beta hcg :23 nisanda 5155,80
Yaşım 43 2 kere başarısız tüp bebek tedavisi ve 1 tane normal gebeliğim oldu normal gebeliğim 2 sene önce başarısız oldu bugün ise nırmal bir şekilde gebe kaldım doktora gittim gebeliğimin 5+1 olara göründüğünü ne üzülüp ne sevinmem gerektiğini söyledi çok demorolize oldum 1 hafta sonra heşey bellli olacakmış kese Göründü kan sulandırıcı iğne progesteron 200 ml (ağızdan aldım ve sersem gibi oldum baş dönmem oldu) mutivitamin verdi doktorum ama çok tedirginim hem yaşımdan dolayı hem tekrar tüp bebek tedavisi olmak istemiyorum lüten yardım edin

o ölcümlerde birkac gun farkli cikiyor zaten yaşa takilmak yerine yasiniza ragmen yumurta kaliteniz nasildi hamile kalmadan once bunla ilgili bilgi var mi ve o zaman da vitamin folik vs kullandiniz mi sagliklidir ins

Merhaba yaşa takılmıyorum zaten sadece örnek olsun istedim herhangi bir folik veya benzeri mutivitamin kullanmadım sadece 6 haftalıkken geriden gelmesi normal mi?

Merhaba yaşa takılmıyorum zaten sadece örnek olsun istedim herhangi bir folik veya benzeri mutivitamin kullanmadım sadece 6 haftalıkken geriden gelmesi normal mi?
canim hsmile kalmadan 3 ay ince folik baslatiyorlar bir de yumurta kaliten hakkinda bir sey demedi mi daha once dedigim gibi birkac gun normal bu ölçümle ilgili

Hayır beklenmeyen bir gebelik oldu normal şartlarda tüp bebek tedavisine başlıycaktım yumurtalık kalitemle ilgili herhangi bir şey denilmedi ama ne üzülün ne sevinin denilmesi olumsuz birşeyler var da söylenmiyor mu acaba onu bilemiyorum cevap için teşekkürler🌸

Hayır beklenmeyen bir gebelik oldu normal şartlarda tüp bebek tedavisine başlıycaktım yumurtalık kalitemle ilgili herhangi bir şey denilmedi ama ne üzülün ne sevinin denilmesi olumsuz birşeyler var da söylenmiyor mu acaba onu bilemiyorum cevap için teşekkürler🌸
yumurta kaliteli ya da tembel ya da buna benzer bir seyler soylenmeliydi ovulasyon testi hic kullandiniz mi onda eger yumurta 18mm kadar buyuyorsa pik cikyor

Piraye hanım hamileliğiniz devam ediyormu acaba inşallah ediyordur
Merhaba geç oldu kusura bakmayın evet devam ediyor 8 hafta oldu doktorum çok temkinli 12. Haftayı görmeden içim rahat etmez dedi haliyle yaştan dolayı riskler büyük sadece tek sıkıntım progestan 200 mg ilacı içtikten sonra baş dönmelerim halsizlik ve uyku hali mevcut dabırsızlıkla bekliyorum umarım umut olurum

Merhaba, benim de 7 haftalık iken kontrole gittiğimde 6+3 çıkmıştı. Şu an 11+1’im hatta 1 gün de önden gidiyor çok şükür ❤️ doktorum bu şekilde sapmalar olabilir dedi endişelenmeyin, sağlıkla kucağınıza aldırdınız inşallah 🤍🧿

Merhaba geç oldu kusura bakmayın evet devam ediyor 8 hafta oldu doktorum çok temkinli 12. Haftayı görmeden içim rahat etmez dedi haliyle yaştan dolayı riskler büyük sadece tek sıkıntım progestan 200 mg ilacı içtikten sonra baş dönmelerim halsizlik ve uyku hali mevcut dabırsızlıkla bekliyorum umarım umut olurum
Ne güzel çok sevindim progestan baş dönmesi yapar araba kullanırken bende sıkıntı yaşadım yaşım 42 1 düşük 2 kimyasal 2 boş tam 5 kez denedim.6.kez Aret Kamarda başladım.İnşallah Allah yüzüme güler bu kez..

Ne güzel çok sevindim progestan baş dönmesi yapar araba kullanırken bende sıkıntı yaşadım yaşım 42 1 düşük 2 kimyasal 2 boş tam 5 kez denedim.6.kez Aret Kamarda başladım.İnşallah Allah yüzüme güler bu kez..
İnşallah herşey gönlünüzce olur 🌸🌸

Merhaba bende progestan 200 mg kullanıyorum.bende de yuttuktan sonra sersemlik,baş dönmesi oldu.doktorum bu ilacın aynı zamanda fitil olarak kullanıldığını söyledi yan etkiler çoksa fitil olarak kullanin dedi.fitil olarak kullandığından beri o yan etkileri yaşamıyorum.doktorunuza sormanizi öneririm ❤️🥰

Merhaba bende progestan 200 mg kullanıyorum.bende de yuttuktan sonra sersemlik,baş dönmesi oldu.doktorum bu ilacın aynı zamanda fitil olarak kullanıldığını söyledi yan etkiler çoksa fitil olarak kullanin dedi.fitil olarak kullandığından beri o yan etkileri yaşamıyorum.doktorunuza sormanizi öneririm ❤️🥰
Teşekkürler 😍💐

Merhaba bebeğim 10 hafta 6 günlük oldu şükürler olsun.bugün kontrolüm oldu ve doktorum ense kalığını 2.8 olduğunu normalde 2.5 olması gerektiğini söyledi test için kan verdik amerika’ya gidecek sonuca göre bakacağız acaba böle bişey sizlerde oldu mu?çok üzgünüm şu an

Çok takma canım kese göründüyse sorun yok benimde öyleydi gec döllenme olunca böyle oluyor

Çok takma canım kese göründüyse sorun yok benimde öyleydi gec döllenme olunca böyle oluyor
Merhaba yorumunuz için teşekkürler fakat benim sorunum kese görünmesi ile alakalı değil bebeğimin ense kalınlığı ile alakalı bir durum …bebeğin down sendromlu ya da sakatlık durumuyla alakalı bugün hareketlerini bile gördüm kalp atşını kese olayını çoktan geçtik şükürler olsun

Merhaba yorumunuz için teşekkürler fakat benim sorunum kese görünmesi ile alakalı değil bebeğimin ense kalınlığı ile alakalı bir durum …bebeğin down sendromlu ya da sakatlık durumuyla alakalı bugün hareketlerini bile gördüm kalp atşını kese olayını çoktan geçtik şükürler olsun
Merhaba gebelik süreciniz ne durumda gelişti acaba?

Back