6 haftalik hamile olanlar

Erbdky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
2.290
1.419
133
39
Anne adayları suan 6 haftalik hamileyim aynı haftada olanlar paylaşımlar da bulunabilir mi hamilelik ilerleyisleri bebeğin durumu yaşadığınız fiziksel değişimleri vs. :anneadayı::emir_bebek::KK200:

Bende 6+4üm canım :-) birazcık karnım çıktı zayıf olduğumdan herhalde erken çıktı. Goguslerde büyüme var onun dışında hamile değilim sanki migde bulantısı falan hiç birşey yok. Bebek ce kalp atışı hem görüldü hemde duyuldu sende durumlar nasıl:-))

Bende 6+4üm canım :-) birazcık karnım çıktı zayıf olduğumdan herhalde erken çıktı. Goguslerde büyüme var onun dışında hamile değilim sanki migde bulantısı falan hiç birşey yok. Bebek ce kalp atışı hem görüldü hemde duyuldu sende durumlar nasıl:-))

Ne zaman duydunuz acaba kalp atışını ? Bende 6+0 ım bugun randevum 6+2 de

Sağlıkla kucağıimza alalım inşallah bende 4+6 da keseyi gördüm cumartesi kontrolüm var sağlıkla görürüm inşallah

Bende bugün 6+2 yim :) doktor 8. Haftada çağırdı kalp atışları için umarım duyarız :) mide bulantısı vs hiç yok. Sadece ishalim var arada bu beni korkutuyor :(

Merhaba kızlar, ben de 6+1 deyim bugün. 10 gün önce doktora gitmiştim sadece keseyi görebilmiştik. Haftaya randevum var kalp atışı için. İnşallah duyabilirim. Hepinize hayırlı olsun. Sağlıcakla alalım bebişlerimizi inşallah.

Kızlar dua edin kanamam var düşük tehlikem var az oncede parça geldi sancimda var bebeğimë bişey olmasin

Tatlım cok geçmiş olsun Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah doktora gittin mi?

Anne adayları suan 6 haftalik hamileyim aynı haftada olanlar paylaşımlar da bulunabilir mi hamilelik ilerleyisleri bebeğin durumu yaşadığınız fiziksel değişimleri vs. :anneadayı::emir_bebek::KK200:
Bende şuan 5+6 günlük hamileyim fakat 2 gün önce keseyi bile göremediler ne olacak gerçekten bilmiyorum

Back
X