6 haftalık gebeyim kanamam oldu :(

Bilgemsi

Elhamdülillah..
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
1.259
1.478
kızlar bi gün önce kahverengi akıntım oldu diye doktora gittim ama bana bebeğimin kesesiyle ilgili bi sorun olmadığını söyledi. Eve geldim ve şimdi de kanamam oldu :KK43: başına gelen var mı? Bide sağ tarafımda 6cm kist varmış. 8cm olursa ameliyat dedi. Çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye. Gerçi daha bebeği göremedi sadece kesesini gördü :KK43:

Canım kahberengi olduğu ve acısız olduğu sürece stres yapma yine kontrollere git ama kırmızı ağrılı olursa düşük yapıyor olursun

Canım ağrım oluyor ama o kistten dedi doktor başka ağrım yok. Kanamamda ilişkiden sonra geldi pembe ama belirgin :/
Anladım canım ilişkiye girmemeye çalışın en iyisi ilk zamanlarını altlatana kadar inşallah bir sorun olmaz ben düşük yaptığımda çok ağrım olmuştu kırmızı kanamam olmuştu..

Doktorunu aksatma dinlen bolca

Iliskiye girme biraz. Daha yeni cunku bebegin. Benimde ayni sen gibi olmustu. Dikkat et.

Sizin tam olarak nasıl olmuştu ve şimdi ne durumdasınız? Benim bide boş gebelik olma ihtimalim bile var. Kafayı yicem. İlk hamilelikte kürtajı ameliyatı falan düşünmek çok zor :KK43:

Sizin tam olarak nasıl olmuştu ve şimdi ne durumdasınız? Benim bide boş gebelik olma ihtimalim bile var. Kafayı yicem. İlk hamilelikte kürtajı ameliyatı falan düşünmek çok zor :KK43:
Benimde iliskiden sonra kan gelmisti 1.saat sonra.falan ama. Hemen gelmedi. Doktora.gittim . bi ped ortasi kadar gelmisti ve kirmiziydi kan. Ama devam.etmedi sadece pedin ortasina g3lmisti ve bitti . doktora.noye boyle olur dedim. Ya iliski sonrasi yada agir kaldirdigin icin olur dedi. Su an gayet saglikliyiz oglum.ve ben :-) 19 hafta 4 gunluk olduk,, cok sukur bir sıkıntimiz yok. Ama ben iliskiye girmeye ara verm3dim. Riskli bir durumum.yoktu sadece 3, 4 gun yerine 1 haftada iliskiye grmete basladk. Bi sorun yok..

Iliskiye girmeyn canm. Nasil olsa ileride yine rhatca brbr olursunz. Biz ogrendigimzde hatta ymurtlamadn snra birakmistik ilskiyi. Dr risk yok dedigi halde girmedik. 13. Haftada sanirm yanls hatrlamiosam 1 kez brbr olduk bdha olmadi. Karnmda sisti. Bende istemiyorm zten. Bebegm saglikli olsun ilski olmasada olur. Babasida oyle dusunuyo. Biraz buyusun bebegin. Insallah sorun olmaz

Doktora gittim kanamayla ilgili sorun yokmuş. Adet kanaması gibi kanaman olmadığı sürece korkma öyle ufak kanamalar olur dedi. Ama hala kese var bebek yok :KK43: boş gebelik bu galiba. Cuma doktora gidicem bakalım belli olucakmı. Bayramdan sonra da bi kontrole gidicem daha da görünmezse kürtaj artık :KK43:

Doktora gittim kanamayla ilgili sorun yokmuş. Adet kanaması gibi kanaman olmadığı sürece korkma öyle ufak kanamalar olur dedi. Ama hala kese var bebek yok :KK43: boş gebelik bu galiba. Cuma doktora gidicem bakalım belli olucakmı. Bayramdan sonra da bi kontrole gidicem daha da görünmezse kürtaj artık :KK43:
Karamsar olma gec dollenme olabiliyo

Bana benzemesinde benimde 6.haftada kahverengi lekelenmem basladi bir hfta surdu 7.haftaya girincede kanamam oldu ve dusuk gerceklesti ama bizim iliski olmadi agirda kaldirmamistim neden oldu bilmiyorum

Bana benzemesinde benimde 6.haftada kahverengi lekelenmem basladi bir hfta surdu 7.haftaya girincede kanamam oldu ve dusuk gerceklesti ama bizim iliski olmadi agirda kaldirmamistim neden oldu bilmiyorum
Benim tek seferlik oldu sürmedi. bi kere lavobaya gittiğimde kahve akıntı oldu bi kere de pembe kanama.

Canım bu konuyu konuşalı çok olmuş ama tekrar baktığımda gördüm tekrar gebe kalmışsın hayırlı olsun :) benimde boş gebelik değilmiş ama 16. Haftada rahim açıldı ve düşük oldu. Şimdi ise tekrar gebe kalmak istiyorum Allah'ımın izniyle.

Canım bu konuyu konuşalı çok olmuş ama tekrar baktığımda gördüm tekrar gebe kalmışsın hayırlı olsun :) benimde boş gebelik değilmiş ama 16. Haftada rahim açıldı ve düşük oldu. Şimdi ise tekrar gebe kalmak istiyorum Allah'ımın izniyle.
insallah kalirsin Allahin izniyle hayirlisi olsun

X