6 haftalık gebeyim kahverengi leke geldi

herseyolacaginavarir

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
29
4
16
32
Merhaba arkadaşlar. Aynı duyguları hepbirlikte paylaşmak beni iyi hissettiriyor o yüzden buaraya yazmak istedim.
5.5 haftalık gebeyim. Çok yorgunluk,uyku hali,gerginlik,kasıklarda çok hafif ara ara ağrı oluyor. Dün kahverengi leke geldi. Hemen doktora gittim. Ultrosunla baktı ama kese göremedi.Daha yeni idrarın sıkışık cuma günü gel o zamna belli olur dedi.dusuk önleyici progestan fitil verdi.
Herkes evde yat uzan dinlen diyor ama benim işim yorucu değil masa başı ayaklarımı biyere uzatıp calisabiliyorum. Kendimize strese sokmak istemiyorum. Ama napsam bilemedim
Aynı durumlari yasadinizmi?

6+2'de benim de lekelenmem olmuştu. 6+5de hem kese hem bebek görüldü. Kalp atışı duyulamayacak kadar azdı ama ultrasonda görünüyordu.
Sadece lekelenme ile korkup kendinizi strese sokmayın.
Çok ayakta kalıp kendinizi yormayın. Bir de doktorlar alakası yok der ama eskiler yukarı doğru uzanma (çamaşır asma vs) der hep ilk dönem için. Siz dikkat edin, gerisi Allah'tan.
İnşallah güzel haberler alır, kalp atışlarını da duyarsınız

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. İnşallah cuma günü gittiğimde kese görürüz.cunku dün girmdiginde acava dış gebelikmidir diye korkmadim değil.
Şükür bugün daha iyiyim ama dikkat ediyorum. Rabbim korusun

Doktorun cihazına da bağlı olarak değişebilir canım endişe etme haftan çok erken bazı cihazlarda çıkmıyor. Ben de aynı sebeple acile gittim kanama yoksa önemli bişey değil dediler. Fitil bile vermediler bana zaten tekrar etmedi çok şükür. Cuma günü görünür hiç endişe etme

Yaaaa çok tesekkur ederim inşallah çok değişik bir duygu hele annelik benim ihmalin yüzünden bişi olmasında
Sağolun tekrardan

Mrb yardımcı olur musunuz bana catlma ignesi yaptım 15 ci gündeyim sabah uyandgımsa kahrevgi lekeler olmuş adetim daha 10 gün var neden olabilir

Mrb yardımcı olur musunuz bana catlma ignesi yaptım 15 ci gündeyim sabah uyandgımsa kahrevgi lekeler olmuş adetim daha 10 gün var neden olabilir

Ara kanama da olabilir yerleşme kanaması da olabilir. Normalde yerleşme kanaması için birazcık erken ancak iğne kaynaklı belki olabilir bilemiyorum. 5-6 gn sonra kan verirseniz gebelik varsa artık sınırı geçmiş olacaktır. (Normalde ilişkiden 10 gün sonra çıkıyor ama tam yükselmemiş oluyor)

Hafif sancımda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…