6 haftalık gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Wre

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
170
49
13
35
6 haftalık gebelik olupta kanaması olup bebeği yaşayıp doğan var mı benim kanamam var 6 haftalık hamileyim ben bu durumu yaşayan var mı?

Vakit kaybetmeden doktora git canım iğne filan yapıyorlar, yaşayan arkadaşlar olmuştu burada da okudum düzenli ilaç kullandılar. Çok var öyle doğum yapan ama dediğim gibi doktora git baksın mutlaka inşallah önemli bir sorun yoktur da sağlıkla kucağına alırsın.

Vakit kaybetmeden doktora git canım iğne filan yapıyorlar, yaşayan arkadaşlar olmuştu burada da okudum düzenli ilaç kullandılar. Çok var öyle doğum yapan ama dediğim gibi doktora git baksın mutlaka inşallah önemli bir sorun yoktur da sağlıkla kucağına alırsın.
Yatış verdiler inşallah bişey olmadan doğar

6 haftalık gebelik olupta kanaması olup bebeği yaşayıp doğan var mı benim kanamam var 6 haftalık hamileyim ben bu durumu yaşayan var mı?
Benimde başlamıştı igne ve pregestan hap vermisti doktorum sonra duzeldi ama 11. Haftada kalbi durdu umarim herşey yolunda gider bir çok gebeden duyuyorum kanama olayini. Bi tanidigim tum hamileligi boyunca yoğun kanama geçirdi parçalı parçalı oyleki kiza kan vermeye başladılar yuzu gozu bembeyaz oldu zayıfladı. Doktor bebek yuzde on tutunuyor dedi okadar zorluğa ragmen dogdu erkende gelse saglikli simdi. Demem o ki nasipte varsa onca kanamaya ragmen doğuyor yoksa benimki gibi kanama bile yokken kalbi duruyor Allah sana bagislasin insallah

Bir arkadaşımızın doğum yapana kadar kanaması olmuştu,maşallah çocuğuda oldu çokta sağlıklı, sizinki de sağlıkla ilerlesin inşallah içinizi ferah tutun Allah kısmet ettikten sonra her durumda olur..

Back
X