6. Haftadayım kalp atışı yok normal mi

titams

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
30
14
3
29
Arkadaşlar reglime 3 gün kala test yaptım negatifti. Reglimden dört gün geçti testim pozitif çıktı. Hcg 1000 küsür. Bugün kadın doğuma gittim 6 haftalık. Ama hem ultrason hem alttan muayene kalp atışı yok. Kese var bebek var ama kalp atışı yok. Haftaya gel yine atım yoksa düşük olacaktır dedi.

Normal 8 de duydum ben

Kendinizi korkutmayın bende ilk 6. Haftada gittiğimde ultrason yapılmıştı sadece gözükmemişti sonradan 6+5 de duyuldu

Bende tam 6 haftalıkken vajinal ultrasondan duymuştum kalp atışını ama sanırım 8. Haftaya kadar duyulabiliyor

Bugün 6+5 de duyuldu benimki de. İçinizi ferah tutun. Bir haftaya sağlam bir şekilde duyulur.

Bugün 6+5 de duyuldu benimki de. İçinizi ferah tutun. Bir haftaya sağlam bir şekilde duyulur.
Hadi inşallah ya. Som adet tarihinizden emin misiniz diye de sordu bana. Sanırım bebeği olması gereken haftadan daha küçük gördü. Üzüntüden sormayı unuttum

Hadi inşallah ya. Som adet tarihinizden emin misiniz diye de sordu bana. Sanırım bebeği olması gereken haftadan daha küçük gördü. Üzüntüden sormayı unuttum
Geç döllenme olabilir belki haftası daha küçük olabilir. Ben bugün duymama rağmen 10 gün sonra tekrar gel yine bir kontrol edelim bakalım dedi doktor. Sen içini ferah tut içinde bir kalp daha atıyormuş gibi düşün ki bence öyle

Daha çok erken zaten. En az 8 haftalıkken belli oluyıor.geç döllenme de olabilir o yüzde. Acele etme
Bir hafta sonra gelin dedi doktor inşallah duyulur o zaman. Tek düşündüğüm bi hafta sonra gittiğimde duyulmazsa eğer ne diycek. Yüne bekleyin mi der yoksa hamileliği sonlandıralım mı der bilmiyorum

Bir hafta sonra gelin dedi doktor inşallah duyulur o zaman. Tek düşündüğüm bi hafta sonra gittiğimde duyulmazsa eğer ne diycek. Yüne bekleyin mi der yoksa hamileliği sonlandıralım mı der bilmiyorum

Varsa zaten artık belli de olur. Değer yükselir. Ama emin olmazsan başka doktora da gidersin

İlk kalp atışını 6+4'ken duymuştum vajinal muayene ile. Üstelik 8. haftasında duyan bir sürü arkadaşım da var. O yüzden telaş yapmayın, gerekirse doktorunuzu değiştirin.

Hemen neden kötü düşünesin ki canım 6 haftalıkken çok normal bence duyulmaması. Herşey yolunda gidecek inşallah sen hiç canını sıkma haftaya duyulur bence daha çok küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…