- 9 Temmuz 2022
- 2.577
- 1.296
- 63
Normal 7 haftada duyarsın sağlıkla gelsin bebeğin inşallahDaha çok erken zaten. En az 8 haftalıkken belli oluyıor.geç döllenme de olabilir o yüzde. Acele etme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal 7 haftada duyarsın sağlıkla gelsin bebeğin inşallahDaha çok erken zaten. En az 8 haftalıkken belli oluyıor.geç döllenme de olabilir o yüzde. Acele etme
Çok sağolun su serptiniz içimeİlk kalp atışını 6+4'ken duymuştum vajinal muayene ile. Üstelik 8. haftasında duyan bir sürü arkadaşım da var. O yüzden telaş yapmayın, gerekirse doktorunuzu değiştirin.
Amin amin inşallahNormal 7 haftada duyarsın sağlıkla gelsin bebeğin inşallah![]()
İnşallah ya sağlıkla olsun daHemen neden kötü düşünesin ki canım 6 haftalıkken çok normal bence duyulmaması. Herşey yolunda gidecek inşallah sen hiç canını sıkma haftaya duyulur bence daha çok küçük
Bak çok şükürDuyduk arkadaşlarhepinize teşekkür ederim
Amin amin inşallah yaBak çok şükürartık hiçbir şey için sıkma canını inşallah herşey yolunda gidecek sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi
6 haftalık Ken bebeği kesede gördünüz muKendinizi korkutmayın bende ilk 6. Haftada gittiğimde ultrason yapılmıştı sadece gözükmemişti sonradan 6+5 de duyuldu
Evet benim daha 5 haftalıkken gözüktü normal ultrasonda 1503 dü beta o zamanlarda gözüküyor6 haftalık Ken bebeği kesede gördünüz mu
merhaba ne kadarlıkken duydunuz? Ben 6+4te duyamadım henüzDuyduk arkadaşlarhepinize teşekkür ederim
Merhaba bebgimi görmemiştiniz kesedeKendinizi korkutmayın bende ilk 6. Haftada gittiğimde ultrason yapılmıştı sadece gözükmemişti sonradan 6+5 de duyuldu
Merhabalar hayır ben 5+4 de gebeliğimi öğrendim beta 1503 dü. Kalp atışı 6 da duymadı sonra ki hafta duyulduMerhaba bebgimi görmemiştiniz kesede
Bebeği kesede ne zaman gördünüz yedinci haftada miMerhabalar hayır ben 5+4 de gebeliğimi öğrendim beta 1503 dü. Kalp atışı 6 da duymadı sonra ki hafta duyuldu
Ben bebeğimi 5. Haftada gördüm kalp atışını 7. Haftada duydumBebeği kesede ne zaman gördünüz yedinci haftada mi
Tâbi şuan bebeğim yokBen bebeğimi 5. Haftada gördüm kalp atışını 7. Haftada duydum
Çok üzüldüm gerçekten rabbim sabır versinTâbi şuan bebeğim yok9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum
6+4 de duymuştuk. Ama bebeğim hesaplarımdan daha küçükmüş geç döllenme. Bazen öyle olunca sata göre hesaplayınca kalp atışını duymak gecikebiliyotmerhaba ne kadarlıkken duydunuz? Ben 6+4te duyamadım henüz![]()
Selam sizdemi 6 haftalikken vajinads duyulmamidfi? Bende 6 hafta 2 gunluk vajinada bakdilar duyulmadi doktor 3 gun sonra gel deri duyulmazda bi problem vardir dediDuyduk arkadaşlarhepinize teşekkür ederim