6. Haftada lekelenmeler :(

poncikbirgelincik

22.08❤️
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
9.801
13.057
248
28
6 haftalık hamileyim haftasonu biraz kendimi yordum, hamile oldugum aklıma gelmedi bi anlık boşluğuma geldi.Bazayı kaldırdım o gün ev işi vs de yaptım, sonra duşa girdim pembemsi bi leke geldi. Aynı gün, dün ve bugün az az kahverengi akıntılarım oldu. Bugün tekrar pembe akıntım oldu acilde progestan vermişlerdi onu kullanıyorum, ağrım vs yok ağır iş yapmamaya çalışıyorum, kendimi yormamaya çalışıyorum olabildiğince. Yarın da kadın doğum randevum var ama çok korkuyorum nolur rahatlatın beni

Oncelikle lutfen unutmamaya calis. Annemin de milattan once bu benim icin bebek oyuncagi deyip gebeyken buzdolabini cekmisligi var sonrasi malum.
Kanamada pembe ve kirmizilar tehlikeli deniyo. Kahverengiye donuyosa toparliyo demektir. Kanaman gecene kadar mumkunse cok fazla yerinden kalkma ayaklarinin altina yastik koyup havaya kaldir biraz.
Arkadasimda 5-10 tabagi hık deyip kucaklayinca kanamasi baslamisti ama dinlendirce toparlayip dogurdu bile:)
Her kanama dusuge sebep degil yani, icini ferah tut ama tedbiri de elden birakma. Gecmis olsun.

Çok teşekkür ederim dikkat etmistim aslında pazar gününden sonra kahveye döndü bugün hiç ters bi hareket yapmamama rağmen pembemsi oldu tekrar inşallah kesilir yerleşme kanamasıdır belki diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi

Bu haftalarda kanama pek hayraalemt değil hiç durma doktoruna git lütfen ...malesef kendimden biliyorum..

Tam kanama gibi değil pembemsi leke yarın gidicem inşallah bişey yoktur
Canim korkma herkesin bir olmuyor ki. Arkadasim dogurana kadar kanadi hic kesilmedi. Canini sıkma zaten gitcekmissin doktora, cok yormadan kendini dinlen bol bol. Allah'in izniyle biseycik olmaz.
Anneme kardesimde de doktor kanaman cok dusuk tehliken var deyip hastanede yatis vermisti. Annem gitmedi, ilacsiz evde yatti.
Bana da hala doktor kan tahlili vs istediginde sık sık doktora gidilmez stres olursun deyip kiziyo.

İnşallah canım olabildğince dikkat etmeye çalışıyorum ağrımın olmaması rahatlatıyor bi nebze İnşallah güzel şeyler duyarım yarın Allah razı olsun biraz içimi rahatlattın sende çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…