• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6.Hafta, Kese 18 mm ama Embriyo yok.. Yardım!

winx perisi

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
2.668
48
688
38
Ankara
kıslar bgun doktora gıttım 6 haftalık hamıleyım fakat doktor 2 katı buyumus kese dedı gelısme oldugunu soledı ama emrıyo gorunmuyo 10 gun sonra tekrar gelmemı soledı ama ben 8,haftam dolunca gdecegım normalmı kızlar dr.usg ye alırken 6 hafta yenı gebelık dedı ınsallah gorebılırız demıstı.kanda ve ıdrarda tahlıllerım normal bılenler varsa yazabılırmı acaba 6 haftalıkken gorunmemesı normalmıkafamçokkarıştı

cnm sen h,ç üzülme banada aynısını söylediler ben hemen başka doktora gittim ve kalp atışını gördük istersen başka doktora git

bu arada aynı benimde öyleydi hatta doktor kesemin fazla büyümediğini ve haftaya kalpatışını duymazsak gebeliği sonlandırıcaz demişti o anda bütün dünya başıma yıkılmıştı ama şimdi inşallah bir oğlum olacak

walla benım kese 4 haftalıkken goruldu
6 haftlaıkkeende kalp atısları duyuldu
ultrason cıhazı eskı mı acaba
baska bı dr gıt ama özel olsun

ılk özele gıttım ama benı muayene etmeden sırada baska bı hastayla karıstırmıslar.muaynemı bıle olamadım suanda gıttıgım devlet hatanesı ama guzel bı hastane zübeyde hanıma gdıyorum.hep oraya gderım eskıden berı.heralde benımkı bos gebelık kızlar ya sımdı doktorsitesi.com diye bı sıte var orda bı doktora bu soruyu sordum vajınal usg ıle kalp atıslarının gozlenmesı gerek dıye yazmıslar.benımkıde vajınal usg oldu offfff yaaaa cok korkmaya basladım

kıslar bgun doktora gıttım 6 haftalık hamıleyım fakat doktor 2 katı buyumus kese dedı gelısme oldugunu soledı ama emrıyo gorunmuyo 10 gun sonra tekrar gelmemı soledı ama ben 8,haftam dolunca gdecegım normalmı kızlar dr.usg ye alırken 6 hafta yenı gebelık dedı ınsallah gorebılırız demıstı.kanda ve ıdrarda tahlıllerım normal bılenler varsa yazabılırmı acaba 6 haftalıkken gorunmemesı normalmıkafamçokkarıştı

merak etme canımmm bnde 6 haftalıktı kese var çocuk yok dedi.vajinal ultarsyona soktu.bebekte kesede göründü.kalp atışıda duyuldu.merak eyme senin gibi olan çokkk.kese görünüp bebek görünmüyoo.şimdi bn bebişim 12 haftalıkk.:nazar::nazar::CüvCüv:

canım benimde 6 haftalıkken hem embriyo vardı hemde kalp atışını duymuştum.
ama her kadın her hamilelik başkadır.
bence 10 gün filan bekleme.gidebilirsen iyi bir özel hastaneye git.bir doktor daha baksın
inşallah sonuç güzel olur

merak etme canımmm bnde 6 haftalıktı kese var çocuk yok dedi.vajinal ultarsyona soktu.bebekte kesede göründü.kalp atışıda duyuldu.merak eyme senin gibi olan çokkk.kese görünüp bebek görünmüyoo.şimdi bn bebişim 12 haftalıkk.:nazar::nazar::CüvCüv:

banada ılk once karından baktılar sonra vajınal usgye bakalım ddedıler vajınal usg de kese 18 mm emrıyo yok:1no2:

canım sata göre 6 haftalıksın ama belki geç döllenme yada geç yumurtlama oldu oyüzdenden bebek geriden gelicek bence bi dr a daha git ve üzme kendini Allaha dua et her şeyin hayırlısı canım

canim karindan baktiysa gorulmemesi normal olabilir ama vajinal baktiysa hem gorunmesi hem kalp sesi duyulmasi lazimdi...bos gebelik olabilir...

canim vajinal neden baktirmadin..ayni sey benim basimada geldi ve bos gebelik oldugu icin gebeligim sonlandirildi...insallah senin oyle olmaz...ama ikinci gebeligimde 6 haftalikken hem bebegi gorduk hem kalp atisini duyduk..

once karından baktılar,görünmüyo diye vajinal baktılar vajınal baktıklarında kese 18 mm ölçüldü bebek yok denıldı

Canım 18 mm olup yolk sac görünmediyse çok olumlu bakmıyor doktorlari 10 mm üzerine çıkınca yolk sac görünmeli diyorlar, inşallah sende bir an önce görünür, bozma moralini sakın, olumlu düşünmeye çalış.

Canım kafana takma benimde öyle oldu 6 haftalıkken kese var ama bebek yok dedi doktor alttan ultrasonlada baktı ama göremedi. ben 2 hafta bekledim sonra gittim ve bebeğim göründü şuan 20 haftadayım kafana takma eğer yine görünmezse başka doktora git...

Back
X