• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 Hafta kalp atışı

Sldangl

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
201
102
23
27
Adet tarihine göre 8 haftalık fakat geç döllenme oldu sanırım suan bebek 6 haftalık gözüküyor kese boyutuna göre falan. Fakat vajinal yolla bakılmasına rağmen kalp atışı göremedik. Sizler kaç haftalıkken gördünüz hamileliğimin başından beri herşeye stres yapıyorum malesef bunada çok kafam takıldı

Eklentiler

• EF023901-E0E4-479F-BC06-72404FA906BC.jpeg
    EF023901-E0E4-479F-BC06-72404FA906BC.jpeg
    110,7 KB · Görüntüleme: 47
10 haftaya kadar kalp atisini gorenler var sabir lutfen daha cok yeni olusuryordur..saglikla gelsin kuzun..

Teşekkür ederim Bursa da özel pembe mavi hastanesi kürtaj önerdi Perşembe için kabul etmedim neden böyle yapıyor bu doktorlar
bende bilmiyorum aceleleri varr sanki..zaten yasal olarak 10 haftaya kadar kurtaj var bekle hatta baska dr lara gorun bir 10 gun gecsin git gorun ..
en azindan gonlunu ferah tut yolk kesesi varsa yuzde 99 bebekde olusur..biraz sabir sadece 🤲

bende bilmiyorum aceleleri varr sanki..zaten yasal olarak 10 haftaya kadar kurtaj var bekle hatta baska dr lara gorun bir 10 gun gecsin git gorun ..
en azindan gonlunu ferah tut yolk kesesi varsa yuzde 99 bebekde olusur..biraz sabir sadece 🤲
İnşallah 🙏🏽❤️

Teşekkür ederim Bursa da özel pembe mavi hastanesi kürtaj önerdi Perşembe için kabul etmedim neden böyle yapıyor bu doktorlar
Ne alaka cnm ya hemen kürtaj henüz küçük ne bu acelesi ki siz 1 hafta sonra başka bir dr gidin inşallah bebisin seninledir dua et

6+5 de ulturasonda kalp atımı görüldü bizim.

Ben geçtiğimiz pazartesi 6+1 haftalıkken ilk kontrolüme gittim keseyi gördük bebek ise çok küçük olduğu için net görünmedi. Doktor alttan baksak görürüz ama sert müdahaleye gerek yok 10 gün sonra gel bakalım dedi. Ayın 23unde Çarşamba günü gideceğiz inşallah o zaman hem net görebilirsiniz hemde kalp atışını duyabiliriz diye umud ediyorum

Arkadaşlar merhaba bugün gözüktü kalp atışları şükür 🙏🏽 Bekleyen isteyen herkese nasip etsin ben 7 haftalık oldu sanıyordum ama 6+1 dedi geçen haftada 6 demişti ama geçen kese boyutuna göre söylemiş. Sonuç olarak sağlıklı bir gebelik devam ediyor. Dua eden iyi Dilek ileten herkese teşekkür ederim ❤️

Ben geçtiğimiz pazartesi 6+1 haftalıkken ilk kontrolüme gittim keseyi gördük bebek ise çok küçük olduğu için net görünmedi. Doktor alttan baksak görürüz ama sert müdahaleye gerek yok 10 gün sonra gel bakalım dedi. Ayın 23unde Çarşamba günü gideceğiz inşallah o zaman hem net görebilirsiniz hemde kalp atışını duyabiliriz diye umud ediyorum
Ben hep vajinal baktırıyorum. Bir tek türkiyede var bu vajinal baskı yapar kese kaydırır düşüncesi. Yurt dışında hemen hemen hiç bir ülkede karından bakılmaz. En iyisi hep vajinaldir ölçümü ve atışları daha iyi anlaşılır ❤️

Back