- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
6 hafta gebelik kahverengi lekelenme ve pıhtı
- Konu Sahibi skytokyo
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahverengi lekelenme ve pıhtıKese den sonra betanın bi önemi yok die biliyorum
Ağustos anneleri konusu var bakarsanız oraya çoğu gebe bu durumu yaşıyor bende şaşırıyorum kanamam olsa korkudan geberirdimKahverengi lekelenme ve pıhtı
Tüp bebek ıle hamıle kalanların cogunda oluyor bu durum bende yasamıştım İlk gebelıgımde bı acile gıdıp her ıhtımale karsı gosterın yada yarın doktorunuza gıdın kahverengı leke yerlesme kanaması olaarak gecıyor ama pıhtıyı bılemedımKahverengi lekelenme ve pıhtı
Doktora gittim fakat kendi doktorum izinli olduğu için başka doktorda keseye baktırdık durumu iyi dedi fakat kesenin yanında kanama gördü belki durumu yaşayan olmuştur diye yinede sormak istedimAğustos anneleri konusu var bakarsanız oraya çoğu gebe bu durumu yaşıyor bende şaşırıyorum kanamam olsa korkudan geberirdim
Doktora gittim fakat kendi doktorum izinli olduğu için başka doktorda keseye baktırdık durumu iyi dedi fakat kesenin yanında kanama gördü belki durumu yaşayan olmuştur diye yinede sormak istedimTüp bebek ıle hamıle kalanların cogunda oluyor bu durum bende yasamıştım İlk gebelıgımde bı acile gıdıp her ıhtımale karsı gosterın yada yarın doktorunuza gıdın kahverengı leke yerlesme kanaması olaarak gecıyor ama pıhtıyı bılemedım
Kesenın yanında kanama alanı gorduyse Dınlen hıc bır ıs yapma ılaclarını da duzenlı kullan gecer ınsaAllah dınlenmek onemlıDoktora gittim fakat kendi doktorum izinli olduğu için başka doktorda keseye baktırdık durumu iyi dedi fakat kesenin yanında kanama gördü belki durumu yaşayan olmuştur diye yinede sormak istedim
İşte o konu başlığı altında yaşayan însanlar var yardımcı olurlar belki die söylemek istedimDoktora gittim fakat kendi doktorum izinli olduğu için başka doktorda keseye baktırdık durumu iyi dedi fakat kesenin yanında kanama gördü belki durumu yaşayan olmuştur diye yinede sormak istedim
Teşekkür ederim hemen bakıyorumİşte o konu başlığı altında yaşayan însanlar var yardımcı olurlar belki die söylemek istedim
İnşallah teşekkür ederim bilgileriniz içinKesenın yanında kanama alanı gorduyse Dınlen hıc bır ıs yapma ılaclarını da duzenlı kullan gecer ınsaAllah dınlenmek onemlı