• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 hafta gebelik kahverengi lekelenme ve pıhtı

skytokyo

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
116
44
13
30
6+5 deyim transfer günüm 4 Aralık bu sabah kahverengi lekelenmem oldu geçen hafta keseyi görmüştük bugün betaya baktırdım 12686 beta yükseliş %33 sınırda yükseliyor bu durumu yaşayan oldu mu hiç

Ağustos anneleri konusu var bakarsanız oraya çoğu gebe bu durumu yaşıyor bende şaşırıyorum kanamam olsa korkudan geberirdim
Doktora gittim fakat kendi doktorum izinli olduğu için başka doktorda keseye baktırdık durumu iyi dedi fakat kesenin yanında kanama gördü 😕 belki durumu yaşayan olmuştur diye yinede sormak istedim 🙏🌼

Tüp bebek ıle hamıle kalanların cogunda oluyor bu durum bende yasamıştım İlk gebelıgımde bı acile gıdıp her ıhtımale karsı gosterın yada yarın doktorunuza gıdın kahverengı leke yerlesme kanaması olaarak gecıyor ama pıhtıyı bılemedım
Doktora gittim fakat kendi doktorum izinli olduğu için başka doktorda keseye baktırdık durumu iyi dedi fakat kesenin yanında kanama gördü 😕 belki durumu yaşayan olmuştur diye yinede sormak istedim 🙏🌼

Kesenın yanında kanama alanı gorduyse Dınlen hıc bır ıs yapma ılaclarını da duzenlı kullan gecer ınsaAllah dınlenmek onemlı

İşte o konu başlığı altında yaşayan însanlar var yardımcı olurlar belki die söylemek istedim

Back