- Konu Sahibi ozzytoygar
-
ya kızlar ben yaptırmadım drumuzda hatırlatmadı asılarımızı sagşık ocagında vuruyoruz oda ozel ası benımde aklıma gelmedı sımdı 4 aylık ne yapabılırım
yaptırabılırmıyım bellı bı zamanı varmı bu asınn
ya kızlar ben yaptırmadım drumuzda hatırlatmadı asılarımızı sagşık ocagında vuruyoruz oda ozel ası benımde aklıma gelmedı sımdı 4 aylık ne yapabılırım
yaptırabılırmıyım bellı bı zamanı varmı bu asınn
kızlar bugun kontrolumuz avrdı drumuz rotavırusu ıcın gec kaldık ama pinamokok aşısını yapabılırız dedı cok uzuldum ama ne gelır elden
bence gec değil hayatım ya sen bi başka dr a daha sor ben hem yeni dogan uzmanı arkadaşımla hemde calıştıgım hastanedeki cok dr uyla görüştüm hemde oglumun dr u ile hepsi aynı şeyi söylüyor 6 aya hatta 8 aya kadar yapılır diye.ihmal etme hemen yarın bence cünkü 1.hemen bugünlerde olursa 2.de 6ayında olur
ya ne bıklıyım drumuz olmaz artık deı ama pinamakoku kacırmayalım dedı en ıyısı ben saglık ocagındakı drada soruyum
pekı bu ası ne kadar bılgın varmı canıma.s.
ya ne bıklıyım drumuz olmaz artık deı ama pinamakoku kacırmayalım dedı en ıyısı ben saglık ocagındakı drada soruyum
pekı bu ası ne kadar bılgın varmı canıma.s.
evet kızlar ıhmal etmeyın hem rotavırusu hem pnömokok asıları cok onemlı,bızım doktorumuz vuralımmı dıye sormadı bıle dırek yapıcaz bu asıları dedı ve 2. ayında ılk dozlarını yaptı
pnömokok 120 ytl ıdı
canım bu sağlık ocağının verdiği aşı cetvelinin dışındaki aşılardan mı. yani sağlık ocağında söylüyorlar mı. ben ilk defa sizden duydum ve çok şaşırdım. ee kızlar o zaman internette araştırmasak kimse bizi aydınlatmayacak o zaman ole mi.doktorların bize bunu şiddetle hatırlatması gerekmiyor mu .of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?