Test markanız nedirMerhaba arkadaşlar 12 Ocak adet tarihim adet takvimine göre beklenen adet 9 Şubat başına gelen var mı 13 şubatta beta hcg yaptırdım 0.26 çıktı başına gelen var mı hamilelik düşünüyorum fakat halkırıklığı yaşamak istemiyorum 17 şubatta evde tekrar kaset test yaptım tek çizgi çıktı sizce değişirmi şuana kadar hiç gecikmemişti adetim ayrıca ovulasyon testinde çift çizgi olmuştu 31 Aralık ve iki şubatta
Artı med erken gebelik ve kaset testTest markanız nedir
Artımed hakkında iyi yorumlar yok diye biliyorum ama kaset testte yapılmaya payıda olmazArtı med erken gebelik ve kaset test
Yarın sağlık ocağında beta hcg yapacağımArtımed hakkında iyi yorumlar yok diye biliyorum ama kaset testte yapılmaya payıda olmaz
eşim aldı testleri her eczanede bunlardan başka test yok dediYarın sağlık ocağında beta hcg yapacağım
Gönlünüzce olsun herşeyeşim aldı testleri her eczanede bunlardan başka test yok dedi
İnşallah hepimizin gönlünce olsunGönlünüzce olsun herşey
Bugün kan verdim bakalım sabah uyandığımda artı med erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı öğleden sonra kan testim sonuçlanacak 4 gibiİnşallah hepimizin gönlünce olsun
Sonucunuz çıktı mı acaba?Bugün kan verdim bakalım sabah uyandığımda artı med erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı öğleden sonra kan testim sonuçlanacak 4 gibi
Henüz çıkmadı bekliyorumSonucunuz çıktı mı acaba?
Hayırlısı olsun hakkınızdaHenüz çıkmadı bekliyorum
Amin cümlemizin inşallah çok umutluyum sonuç çıksın yazarımHayırlısı olsun hakkınızda
120 çıktı sonuç acaba artar mıHenüz çıkmadı bekliyorum
1,20 yani artar mı değerler120 çıktı sonuç acaba artar mı
Sonucım çıktı 1.20 doktor gebelik yok dedi mesaj attığımda halen adet olmadım ne yapacağım bilmiyorumHayırlısı olsun hakkınızda
Hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum doktoruma mesaj attım bugün 8 gündür günüm geçiyor kan sonucuna göre gebelik olmayacak dedi ama yine de 10.gün cuma günü kan ver dediAdet olmadıysanız hâlâ bir umut var demektir. Ama bence doktora gitmeyi de ihmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?