• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 günlük bebeğim sarılık 8 çıktı şekerli su ver diyolar

evet işte ama lohusa haldeyken vermiyorum çocuğuma diye anneliğim sorgulanıyor sanki vermeyerek kötülük yapıyorum diyorlar günahına giriyormuşum tabiki de vermicem ama lohusa halde çok yıpratıyor beni
Ay keske lohusa doneminde insanin yaninda annesinden baskasi olmasa. Annenize soyleyin uzak tutsun o akil verenleri. Siz de oyle soyleyenlere merak etmeyin ben doktorumla iletisim halindeyim ,soylediklerini ben dikkatle uyguluyorum.deyin. Allah korusun etrafin soyledigiyle bisey yapsaniz bebege bisey olsa kimse ben demistim demez.Herkes kenara cekilir doktorun ne diosa onu yapsaydin der.

kaç günde geçti canım aslında buraya yazmamın nedeni etrafımdakiler tarafından anneliğim sorgulanıyor resmen lohusa haldeyken çok yıpratıyor beni off 😞
Daha geçmedi :( yarın bakıcaz bi daha insallah. ama doktorumuz da siz saat başı da emzirseniz bu cocuk yuzde 80 fizyolojik sarılık olacak zaten dedi. Yani annelere baskı yapıyorlar çok üzülüyorum diye de ekledi. Sarılık çocugun karaciğeri henüz aktif çalışmadığı için olan bişey. Siz sütle bunu ancak bi yere kadar destekleyebiliyorsunuz.

Back