- 18 Nisan 2025
- 56
- 37
- 3
- 26
- Konu Sahibi varbirhayalim
Kızlar benim transferim salı günü 6. Günde blastokist seviyesine ulaştı bu kötü bişey mi acaba bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kötü olsun bu zamana gelmis sonucta. Kimi embriyo bu zamana ulaşamıyorKızlar benim transferim salı günü 6. Günde blastokist seviyesine ulaştı bu kötü bişey mi acaba bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi
Normalde 5. Gün de o seviyeye ulaşması gerekiyor diye okuyorum gelişimi yavaş olduğu için mi acaba 6. Günde o seviyeye geldi diye kafamda kuruyorumNiye kötü olsun bu zamana gelmis sonucta. Kimi embriyo bu zamana ulaşamıyor
Selamlar benimde transferim salı günü ve 6.gun embriyosu yapılacak takılmayın günlere tutacak olan tutunuyo kismet yaniKızlar benim transferim salı günü 6. Günde blastokist seviyesine ulaştı bu kötü bişey mi acaba bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi
İnşallah güzel sonuçlar alırız. İlk denemen mi canım seninSelamlar benimde transferim salı günü ve 6.gun embriyosu yapılacak takılmayın günlere tutacak olan tutunuyo kismet yani
İlk denemede ikizlerim oldu geçen sene yine denedik olmadı bu 3 cu ve son insallah bi tane tutunur sizin kaçıncı?İnşallah güzel sonuçlar alırız. İlk denemen mi canım senin
İnşallahI
İlk denemede ikizlerim oldu geçen sene yine denedik olmadı bu 3 cu ve son insallah bi tane tutunur sizin kaçıncı?
5gun du sizin kaç tane transfer olucakİnşallahilk denemende ki kaçıncı gün embriyosuydu? Benim bu ilk denemem o yüzden heyecanlıyım biraz da bilgisizim
Ben 40 yaşındayım ist medikalpark pendikteymBenim bir tane transfer edilecek yaşım 27 nerede tedavi görüyorsun :)
Anladım umarım gönlünüzce olur her şeyBen 40 yaşındayım ist medikalpark pendikteym
Genetiğe gidecekmi?Kızlar benim transferim salı günü 6. Günde blastokist seviyesine ulaştı bu kötü bişey mi acaba bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi
Hayır doktorum öyle bişey söylemedi salı günü transfer günüm sadece gebelik elde edilebilir dendi bi umut bekliyorumGenetiğe gidecekmi?