- 2 Temmuz 2023
- 1.260
- 647
- 43
- 26
O zaman gün önemli değil buna sevindim.ilk transfere %70-80 şans vermişlerdi:)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman gün önemli değil buna sevindim.ilk transfere %70-80 şans vermişlerdi:)))
Teşekkür ederim darısı başınıza inşallahMerhabalar hayırlı olsun saglıkla kucağınıza alın inş embrıyonuz nasıldı..benımde dondurulmuş embriyo m var 6 gün 4/BC ıkı tane de gününe uygun 3.gun orta kalıte dedıler .. Bu kalite de transfer olan arkadaşlar varsa nasıl gebelık şansı varmıdır
Merhaba yorumunuz için çok teşekkür ederim, evet ikiz çok zor zamanında ikiz bebek bakıcılığı yaptım ve ablamında tüp bebek ile ikizleri oldu. Ama ya olmazsa korkusu ve maddi imkansızlıklar insanin elini kolunu bağlıyor. Çözdürdüğümüzde kalitesinin iyice düşme ihtimali de var hatta hiç olmama da. Olmazsa sıfırdan başlayacak maddi olanak zaten yok ilaç olmadan sadece tedavi 53 bin ilaçlar ile bu rakam 130/150 binlere çıkıyor. Umudun ve hayal kırıklığı da cabası, o yüzden korkak ve endişeliyim.7 yaşında bi kızım var ona kardeş diye tüp bebeğe başladık asla 2 embriyo koydurmam diyordum , çünkü ikiz bakamam diye, ilk transfer de en iyi kalite 1 embriyo transferi oldum düşük yaptım 2 . Transfer de aynı sekil kimyasal gebelik oldu 3. Transfer de onlardan geriye kalan orta kalite embriyolar olduğu için 2 tane transfer edildi, ikizlerim su an 14 aylık, varlıklarına şükürler olsun ama ikiz bakmak çok çok zor inanın bide sizin diğer çocuğunuz 2.5 yaş bence 1 taneden fazla embriyo transferi yaptırmayın ben şu an tekrar sorulsa tek tek denemeye devam edelim derdim o zman maliyetli diye 2 tane deneyelim biri olur en azından gibi düşündük, evlatlarimi çok seviyorum iyi ki olmuşlar, yine de çalışan bi anne olduğum için sürekli yetersizlik duygusu yasiyorm birine gitsem biri ardımda kalıyor birini kucaklasam birinin boynu bükük çok zor
5AA en kaliteli olan, sayı ve rakamlar küçüldükçe kalite de düşük demek oluyor. Bebenim ilk çocuğum 5AB, ikinci için 3BB kondu geç tuttu ve kalbini geç duyduk 8+3 de kalbi durdu 10. Haftada düşük yaptım.Merhaba benim de 6.gün 3bb var, doktorunuz bu konuda bir şey dedi mi b iyi kalite olarak geçiyormuş ama ilk 5aayı deneyeceğiz biz
Merhaba tek embriyo mu transfer edildiMerhaba gözünüzaydın öncelikle
Kaliteleri hakkında bilginiz var mı acaba ?
Bana da 6.gün 3CC transfer edildi
Orta kalite dendi ama internette hiç bilgi yok
Merhaba 4BB kötü değil ortanın üstü denebilir. Ben 2020 yılında başladım tüp bebeğe o zaman bir oğlum oldu. Çok okudum araştırdım ve pcos olup hamile kalan kişiler var. Bura da en önemli şey psikolojik olarak rahatlamanız kendinize ve embriyonuza inanın. Ben ikinci kez transfer olacağım öncesini okuduysaniz bir kaydım oldu şimdi son şansımı kullanacağım çok korkuyordum ama korkularımı aştım ara ara açıp embriyolarima baktım ve güçlendim. Şimdi daha iyi hissediyorum. Allah dinledikten sonra olmayacak şey yok O değil mi ki Hz. Meryem'in rahmine babasız Hz. İsa'yı (as) koydu. Hep işim sana emanet diye dua ettim. İnanın ve dua edin. Daha iki gün önce bir arkaşımın gebelik haberini aldım 4. Deneme denemesiydi ve son şansıydı, başka embriyosu kalmamış sıfırdan başlayacak maddi gücü de yoktu Rabbım nasip etti hemde ikizMerhaba aslında yazarken biraz korkuyorum kötü şeyler duyarsam diye çok çabuk etkileniyorum ama merakta ediyorum, 6.gün 4bb kalite tek embriyom 1 ay sonra transfer edilecek pcosluyum sizce tutunma neye göre oluyor daha önce pcoslu olup tüp bebek gebeliği olan varmı ilk denemede.? 6.gün olduğunda korkutmuştu ama araştırmalarıma göre 6.günde de dondurma işlemi olması normal bir durummuş.
Öncelikle çok teşekkür ediyorum çok haklısınız allah ol der ve olur ona güvenim sonsuz ztn 4.yılıma girdim ara vererek hep çabaladık eşimle tüp bebek ilk deneyimiz psikolojik olarak en zoru sonuna gelip sonucu bilememek her yolu deniyorum psikolaga da gidiyorum hatta. Rabbim inşallah hepimizin sonucunu hayırlı eylesin.Ne kadar güzel arkadaşınızında bende tüp bebeğe başladığımızda ikiz olur diye tahmin ediyordum ama tek embriyom kaldı ona tutunuyorum.Merhaba 4BB kötü değil ortanın üstü denebilir. Ben 2020 yılında başladım tüp bebeğe o zaman bir oğlum oldu. Çok okudum araştırdım ve pcos olup hamile kalan kişiler var. Bura da en önemli şey psikolojik olarak rahatlamanız kendinize ve embriyonuza inanın. Ben ikinci kez transfer olacağım öncesini okuduysaniz bir kaydım oldu şimdi son şansımı kullanacağım çok korkuyordum ama korkularımı aştım ara ara açıp embriyolarima baktım ve güçlendim. Şimdi daha iyi hissediyorum. Allah dinledikten sonra olmayacak şey yok O değil mi ki Hz. Meryem'in rahmine babasız Hz. İsa'yı (as) koydu. Hep işim sana emanet diye dua ettim. İnanın ve dua edin. Daha iki gün önce bir arkaşımın gebelik haberini aldım 4. Deneme denemesiydi ve son şansıydı, başka embriyosu kalmamış sıfırdan başlayacak maddi gücü de yoktu Rabbım nasip etti hemde ikiz
İnşallah dualarım tüm kardeşlerimle. İnşallah buradan hepimiz iyi haberlerimizi vereceğiz birbirimizeÖncelikle çok teşekkür ediyorum çok haklısınız allah ol der ve olur ona güvenim sonsuz ztn 4.yılıma girdim ara vererek hep çabaladık eşimle tüp bebek ilk deneyimiz psikolojik olarak en zoru sonuna gelip sonucu bilememek her yolu deniyorum psikolaga da gidiyorum hatta. Rabbim inşallah hepimizin sonucunu hayırlı eylesin.Ne kadar güzel arkadaşınızında bende tüp bebeğe başladığımızda ikiz olur diye tahmin ediyordum ama tek embriyom kaldı ona tutunuyorum.
Benimde 4ab 6.gün genetiğine gönderdik sonuç iyi gelirse transfer olacağımMerhaba aslında yazarken biraz korkuyorum kötü şeyler duyarsam diye çok çabuk etkileniyorum ama merakta ediyorum, 6.gün 4bb kalite tek embriyom 1 ay sonra transfer edilecek pcosluyum sizce tutunma neye göre oluyor daha önce pcoslu olup tüp bebek gebeliği olan varmı ilk denemede.? 6.gün olduğunda korkutmuştu ama araştırmalarıma göre 6.günde de dondurma işlemi olması normal bir durummuş.
Ben transfer için regl bekliyorum inşallah hayırlı sonuçları alırız hepimiz.Genetik sonucu ne kadar sürede çıkıyor?Benimde 4ab 6.gün genetiğine gönderdik sonuç iyi gelirse transfer olacağım
Ben transfer için regl bekliyorum inşallah hayırlı sonuçları alırız hepimiz.Genetik sonucu ne kadar sürede çıkıy
iki haftaya çıkar dediler doldu zaman pazartesi inşallah ararlar beklemekte ayrı bi strer seviyor banaBen transfer için regl bekliyorum inşallah hayırlı sonuçları alırız hepimiz.Genetik sonucu ne kadar sürede çıkıyor?