- 6 Şubat 2021
- 11
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Melissa1806
-
Bence test yapmalisin. Insallah guzel haberini bekliyorum Rabbim bu mubarek gunde gönlüne gore versin bana da isteyen herkese de nasip etsinKizlar size sorum. Şu ki 3 yıllık evliyim 1 yılda korunmalı Bi ilişkimiz oldu 1 yıldan sonra çocuk istemeye başladık nasip kısmet olmadı doktora gittik eşimde sperm eksikliği var dendi Emodex verdi Dr 20 gündür felan kullanıyor ama. Şu ki 6 gün adetim gecikti normalde çok düzenli olur günü gününe şaşmaz tüm semptom lar var ama test yapmadım hayal kırıklığına uğramamak için ilacı kullanipta etkisini gören oldumu bu kadar kısa sürede
İnşallah amin Allah hepimizin kucuklarini boş bırakmaz dualarımızı geri çevirmezBence test yapmalisin. Insallah guzel haberini bekliyorum Rabbim bu mubarek gunde gönlüne gore versin bana da isteyen herkese de nasip etsinhaber ver mutlaka ❤
Korkma Rabbim hayirlisini versin yaptın miİnşallah amin Allah hepimizin kucuklarini boş bırakmaz dualarımızı geri çevirmezen kısa sürede yapacağım ama sonucu da negatif çıkarsa die çok korkuyorum
Yaptım positif hamileyim Allahım şükürler olsunKorkma Rabbim hayirlisini versin yaptın mi
Ay nasil sevindiimm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn ❤ banada dua et olur muYaptım positif hamileyim Allahım şükürler olsun
Amin inşallah ederim TabikideAy nasil sevindiimm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn ❤ banada dua et olur mu
Merhaba hayırlı olsun bebeğinAmin inşallah ederim Tabikidehiç beklemiyordum hala şoktayım inanamıyorum elim ayağıma dolanıyor napacagimi bilemiyorum. Böyle Bi durumda ne yapmam gerekiyor diye sabahtan beyli düşünüyorum
Çok teşekkür ederimMerhaba hayırlı olsun bebeğinbelirtilerin neydi acaba
Çok teşekkür ederimHayirli olsun insaalah saglikla kucagina alirsin. Banada dua et lutfen 7gun gecikmem var sadece golge goruyorum testde. Belirtilerin neydi acaba?
Bendede usume sicak basma var simdi qrip olur gibiyim kramplarda var. Pazartesi kan vericem bakalim nolucakÇok teşekkür ederimederim Tabikide Allah isteyen herkeze nasip etsin. Adet gecikmesi oldu normalde hiç geçmezdi günü gününe olurdu. Kramplar halsizlik uykusuzluk vicut ısısı değişikliği Bi üşüyorum Bi sıcacık oluyor. Testi sabah aç karnına ve ilk idrar le yapmanız daha belirgin oluyor ben öyle yaptım. Allahım inşallah tez zamanda sanalda nasip Eder
Bendede öyle olmuştu. Hadi inşallah dualarım sizinleBendede usume sicak basma var simdi qrip olur gibiyim kramplarda var. Pazartesi kan vericem bakalim nolucak
Tamam canim mutlaka yazicam buraya ne olursa. Bebise soyle dua etsinBendede öyle olmuştu. Hadi inşallah dualarım sizinlehaber verin test yapınca destek olalım bir birimize.
Tabikide sabahtan beyli dertleşiyoruzTamam canim mutlaka yazicam buraya ne olursa. Bebise soyle dua etsin
Nasil soyledin esine? Supriz yaptinmi? Benim yuz yildir evden cikmayan kv bizde olursa planladigim suprizi yapamicamTabikide sabahtan beyli dertleşiyoruzben konuşuyorum o dinliyor daha babamızın haberi yok işten gelince öğrenecek supriz olacak onada
Hayirlisiyla olsunda supriz olmasada olur. Evet yaptım salonu o işten gelmeden hazırladım evlilik albumlerimizi felan tesbih koyduğu Bi kutu vardı onları çıkardım onun içini süsledimNasil soyledin esine? Supriz yaptinmi? Benim yuz yildir evden cikmayan kv bizde olursa planladigim suprizi yapamicamama olsunda suprizim eksik kalsin
Yaaa ne guzeel bu benim aklima gelmemisti hic insaallah saglikla alirsin kucagina banada hep dua et olurmu yarin sabah kan vericem bakalim nolucakHayirlisiyla olsunda supriz olmasada olur. Evet yaptım salonu o işten gelmeden hazırladım evlilik albumlerimizi felan tesbih koyduğu Bi kutu vardı onları çıkardım onun içini süsledimüzerinde beni seviyo musun yazdım sonra seviyorsan kutuyu aç yazdım ama cevaplarımi almadan actirmadim zaten ondan sonrası şok korktum kalp krizi felan geçirecek bisey olacak sandım o ara videoya çekiyordum öyle oldu
Ediyorum dua inşallah yarın sendende guzel haberler alırızYaaa ne guzeel bu benim aklima gelmemisti hic insaallah saglikla alirsin kucagina banada hep dua et olurmu yarin sabah kan vericem bakalim nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?