Yaaa öyle miBenimde 6.gün transferim gerçekleşti 2 adet 4bb 4bc kaliteleri bugun 5.günüm beklemedeyim
Evet belirti aramamak gerekiyor aslında çünkü belirtisiz kalanda var. Ve ilaçlarda etki edebiliyor. Senin çook az kalmış çook heyecanlıBenim 2 ay önce düşügüm oldu 3bb 5.gün embriosuydu.migde bulantısı ve bel ağrısıyla idrar testinde ögrendim onu.şimdi bel ağrısı yine var miğdemde bi garip ama pskolojikte olabilir diyorum.pazartesi idrar testi yapmayı düşünüyorum.halsizlik yorgunluk ve bel ağrısı :) bakalım Allahım nasip edecekmi
Hayırlısı olsun canım üzüldümSelamlar sonucum negatif güncellemek istedim
Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi canım. İnşallah bakalım hayırlısıSen nerde transfer oldun canım? İnşallah güzel sonucu alırsın
Aynen canım bende şaşırdım, hiç beklemiyordum bozulmasını. Normalde çözdürdüğümüz zaman açılma bekleriz ama açılma olmadı dedi, kalitesi düştüğü için de o iptal olmuş oldu. Neyse vardır elbet bir hayırembrio çözülürken bozulma artık cok zor diye biliyorum o yüzden sormak istedimhaydi bakalım güzel haberlerini bekliyorumm
Merhaba denk geldi konunuz noldu acaba sonucunuz ?Aynen canım bende şaşırdım, hiç beklemiyordum bozulmasını. Normalde çözdürdüğümüz zaman açılma bekleriz ama açılma olmadı dedi, kalitesi düştüğü için de o iptal olmuş oldu. Neyse vardır elbet bir hayırbenm ilk gebeliğimde de 3.gün embriyo transferi olmuştum pozitif sonuçlanmıştı, doğum yaptım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım bu kalan son embriyomuz ve kardeş için deneme yapmak istedik. Eğer olmazsa tek çocuk kalmış olacak, çünkü tekrardan yapmayacağım. İnşallah hayırlıysa nasip olsun balım. İnşallah seninde tez zamanda dolar kucağın
Taze transfer mi oldun birde yumurta toplama gününü hesaba kattın mı acaba banada 6. Gün embriyosu transfer edilecek sanırım ama biraz endişeliyim bilgi verir misinizBenimde 6.gün transferim gerçekleşti 2 adet 4bb 4bc kaliteleri bugun 5.günüm beklemedeyim
Birde sonucunuz ne oldu acaba inşallah pozitifi görmüşsünüzdürTaze transfer mi oldun birde yumurta toplama gününü hesaba kattın mı acaba banada 6. Gün embriyosu transfer edilecek sanırım ama biraz endişeliyim bilgi verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?