How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

6 gebelik testinde pozitif kanda 1.20 yardımmmm

neeoglakmigeliyor

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
374
401
53
27
Merhaba arkadaşlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.Adet olmam gerekiyordu 3 gün geçti 6 gebelik testi yaptım hepsi silik ama belirgin bi silik çıktı kan testi verdim 1.20 hala adet olmadım kasıklarım da biraz ağrı fazla uyku mide bulantısı problemlerim var niye böyle oldu sebebini tahmin eden varsa lütfen yardım

6 gebelik testi yapıp umutlanmaktansa gidip sadece kan testi verseniz daha iyi olmaz mı hem 6 test ne demek bu kadar yormayın beyninizi

Köyde oturduğum için istediğim zaman gidemiyorum
testler pozitif kan negatif ilginç geldi bana da çünkü önce kanda yükselir sonra idrara geçer bende 3 gün geçtiğinde yapmıstım testimi cok hafif silik çizgi vardı kan verdim 20 çıkmıştı değerim testin resmi varsa atar mısınız yoruma

Regl olmam gereken günde test yaptım belirgin şekilde 2. çizgiyi gördüm. Sizin sonuç bana da tuhaf geldi. Testleri atabilir misiniz? Acaba şu yumurtlama takip teslerinden mi?

İlginiz için çok teşekkür ederim.Testler evimde kaldı ben başka yerdeyim.Mart 13 te kimyasal gebeliğim sonlandı.düşük yapmadan 2 gün önce gebelik testim pozitif çukmıştı şimdikinden daha açıktı .Benim kafamı karıştıran neden hcg testinden pozitif çıkıyor

Geç döllenme olabilir mi acaba?
Ama kanda kesin çıkardı.
Kimyasal gebelikte bir operasyon geçirdiniz mi ondan kaynaklı olabilir.
Rabbim gönlünüze göre versin InşAllah.

Geç döllenme olabilir mi acaba?
Ama kanda kesin çıkardı.
Kimyasal gebelikte bir operasyon geçirdiniz mi ondan kaynaklı olabilir.
Rabbim gönlünüze göre versin InşAllah.
Allah razı olsun.Kimyasalda geçirmedim doktor kendiliğinden düştüğünü söyledi

1DBF1C16-1C36-4204-9484-92B0E516DB05.jpeg
1DBF1C16-1C36-4204-9484-92B0E516DB05.jpeg
testler pozitif kan negatif ilginç geldi bana da çünkü önce kanda yükselir sonra idrara geçer bende 3 gün geçtiğinde yapmıstım testimi cok hafif silik çizgi vardı kan verdim 20 çıkmıştı değerim testin resmi varsa atar mısınız yoruma
Bunu az önce yaptım bi bakarmısın

Back