6 Ekim zmir bulumas...Buyrun bakalm....

pinkystar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
1.031
7
116
43
İzmir
izmirli hatunlar buluştu delikafadulden kahveler içildi...sohbetler edildi...kahkahalar atıldı..kaynaşıldı...iki lafın beli kırıldı....planlar yapıldııı...oooooo daha neler neler ...gelenlerin ayaklarına, yüreklerine, dillerine sağlık..hepinizle ayrı ayrı mutluyum tanışmış olmaktan..inşallah dostluğumuz daim olur...gelemeyenler için bir daha ki sefere inşallah diyelim ve fotoğraflara geçelim....

güneş55,pinkystar,peri,theshenin arkadaşı(en kısa zamanda kklı olacak meraklanmayın :),theshe,gulsahgrafik,obensi,bumuyani.....fotoyu çekende eşsiz güzellik sevgili yengeçburcu...nazar değmesin güzelliğine diye onu koymuyoruz :jeyyar:

Son düzenleme:
aaaaaaa ne güzel çıkmışızz kaydirigubbakcemile5
ayrıca bu kaçıncı topikk yaa kaydirigubbakcemile3 duygularıma yaza yaza b hal oldum artık takip edenler bilir ne kadar mutlu olduğumu bu buluşmadan inşallah yakın zamanda yine buluşuruz :lepi:sositososito

gulsahgrafik,obensi,bumuyani

şöyle bir topluca..obensi iş için yanımızdan ayrılmıştı o esnada...

Son düzenleme:

ana başkadamı var kız görmedim ben :)

aa canım ben senın topık actıgını görmedım arkadaşlrda hanı resımler deyınc ebende topık açmiştim ben buraya koplayılıroum resımelri artık kuusra bakma emi

cok guzel gorunuyorsunuz :)) bır dahakıne kesın gelıcem kaydirigubbakcemile2

..............resımler silindi

Son düzenleyen: Moderatör:
ay bunu koymadan edemeyeceğim buluşmamızın baş kahramanı naniknanik

Son düzenleme:
AH AH ist. olmasaydım!keşke orada olabilseydim ama çok güzelsiniz ya muhteşem süper ötesi herkes,bir dahaki buluşmaya kesinlikle gelmek istiyorum çok istiyorum hemde bu karede bende olmak senağlama

canım kımı resımlerlınkolark çıkmış onları duzeltırmi
sin

aa canım ben senın topık actıgını görmedım arkadaşlrda hanı resımler deyınc ebende topık açmiştim ben buraya koplayılıroum resımelri artık kuusra bakma emi

ayy aşkolsun canım benim bende seninkini görmedim valla...sende kusura bakma emi yerim seni :1rolleyes:

peri harız dıger arkadaşlrla ilkkez tanıştık ama hepsi bırınrındne hoş insnalr yureklerini kutluyorum onların :)gercekten yıne çok guzel bı gun gecirdik.
oo yeni buluşmanın planalrı bıle yapıldı yeribelirlendi ama bu buluşmanın etkısi gecsın :)
öyle acıcaz yenı buluşma topıkını

Sıcak ızmir'in sıcak dost insanları.Her zaman olduğu gibi yine güzel ve samimi bir buluşma olmuş.Dostça sevgiyle kalın güzeller..................................:1hug:

ne güzel bir buluşma olmuş;keşke bende orda olsaydım:gitme:
umarım birgün sizlere katılabilirim..

bugün gelemdim kıslar çünkü cehennem gibi bir gün geçirdim şuan gerçekten çok kötüyüm sadece size özür dilemek amaçlı siteye girdim hepiniz muhtteşemsiniz dostluğunuz daim olsun

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanguneş ablam supersınız ya valla çok guzel bır gun olmuş heralde dostlugunuz daım olsun

hepiniz çok güzelsiniz ben gelemediğim için çok üzüldüm güneş arkadaşım çok hoş görünüyorsun hepinizi öpüyorum pinky çok güzelmişsin canım tabiki hepiniz öpüyorum inş birdahakine gelebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…