• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 bin tl çok değil mi ya?

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
798
Selam hanımlar
Kızım devlet ilkokuluna başladı. Öğretmen ve veliler ayrı whatsapp grubu var.
Ve öğretmenden sürpriz bir mesaj geldi: Mobilya, yazıcı vb ihtiyaçlar için 6 bin tl lik siparişler verildi. Veli başına 300 tl yi Cuma gününe kadar getirin.

Bunların okul tarafından karşılanması gerekmiyor mu?
Vb. nin içeriği nedir bilmiyoruz.

Çüşşş özel okulsada siz zaten para ödüyorsunuz ondan karşılanır diye biliyorum.
Devletse daha çüş çüş ama özel diye düşündüm
Devlet okulu

nereden satın alınıyor bu malzemeler ? daha uygun fiyatlı yerleri araştırmışlar mı ? detaylı faturası olacak mı ?
devlet okulu mu ?
Hiçbir bilgi verilmedi.
Devlet okulu.

devlet okulunda bunu bu şekilde mesaj mı atıyorlar

şaka mı yapıyorlar

açılacak soruşturmada hepsi gider topun ağzına

bunlar olan şeyler de el altından gönüllülük esasına göre idare edilir genelde aleni olarak şunu bunu aldık para denmez/denemez ki
Şok oldum mesajı görünce.
Mobilya dedikleri çocukların kitaplarını koymaları için dolap, yazıcı derslerde lazımmış. Vd. ne diyoruz cevap yok.

Öğretmen ben şahsi bilgisayarımı kullanmaya mecbur değilim, çocuklarınız geri kalır vs diyor.

Aleni istiyorlarsa yürek yemişler.

Toplantı yapilmaliydi ,fikir alınmalı en uygunu aranıp taranmaliydi.

Mesela bizim okula birisi dolap bağışı yaptı , birisi bilgisayar.

100 er tl de bağış toplanıyor, mecburi değil isteyen getirsin denildi.

Çüşşşşş benım kuzenimde ilkokula gidiyor ama neyse hiç böyle para istenmedi
Babam şuan birinci sınıfı okutuyor ve evimizdeki yazıcıyı kullanıyor olmadı okuldaki makineleri falan

Hiç böyle para istemedi
Ben de şok oldum.
Sınıfa dolap alınmazsa çocuklarınız ağır çantaları taşımaya devam eder. Diyor öğretmen.
Üstelik -bence kasıtlı olarak- tüm kitapları ve defterleri ilk günden beri taşıtıyor çantalarında.

Ben de şok oldum.
Sınıfa dolap alınmazsa çocuklarınız ağır çantaları taşımaya devam eder. Diyor öğretmen.
Üstelik -bence kasıtlı olarak- tüm kitapları ve defterleri ilk günden beri taşıtıyor çantalarında.
Sanırım kendi yazıcı dkdkdkd parasını çıkarmak istiyor aşırı saçmaa

Back