Bebek İkinci El 6 aylik ve 1 yas bebekler icin az kullanilmis yazlik kiyafetler

gulendam75

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
143
0
96
Bursa
Eki Görüntüle 1001660 Eki Görüntüle 1001662 Eki Görüntüle 1001663 $CAM00152.jpg $CAM00155.jpg $CAM00196.jpg Eki Görüntüle 1001675 Eki Görüntüle 1001684 Eki Görüntüle 1001685 Eki Görüntüle 1001637 Eki Görüntüle 1001639 Eki Görüntüle 1001640 Eki Görüntüle 1001642 Eki Görüntüle 1001643 Eki Görüntüle 1001644 Eki Görüntüle 1001646 Eki Görüntüle 1001648 Eki Görüntüle 1001650 $CAM00189.jpg Eki Görüntüle 1001654 Eki Görüntüle 1001655

Son düzenleme:
Allah bagislasin oglunuzu... yaza 1 yasinda olucak demekki ona gore giysiler secmek gerek tabi o iki slopeti almayi dusunuzormusunuz su resimdeki salopet 1 yasina gelmeden giydirmisdim ogluma Eki Görüntüle 1001832 Eki Görüntüle 1001833

Aminn canım Allah hepimizin evladını bağışlasın evet yazın eylül ayında 1 yaşında olacak inşallah . Öncelikle oğlunuz çok tatlı maşallah nasıl yakışmış salopetler benim oğlum biraz zayıf bir bebek yaza kadar tombişleşir mi bilmem sizin resme bakarsak bir yaşından önce giydirdiğiniz büyük gelmiş sanki demekki yaza bize tam olur sizce de olur mu olur derseniz bu iki salopti almak istiyorum bir de fiyatta anlaşırsak süper olur :)

Aminn canım Allah hepimizin evladını bağışlasın evet yazın eylül ayında 1 yaşında olacak inşallah . Öncelikle oğlunuz çok tatlı maşallah nasıl yakışmış salopetler benim oğlum biraz zayıf bir bebek yaza kadar tombişleşir mi bilmem sizin resme bakarsak bir yaşından önce giydirdiğiniz büyük gelmiş sanki demekki yaza bize tam olur sizce de olur mu olur derseniz bu iki salopti almak istiyorum bir de fiyatta anlaşırsak süper olur :)

ya bizimki dogdugunda cok zayifdi sonradan aldi ehh bende ugrasdim kilo alsin diye bayagi İnsallah sizin cocugunuzda alir o resimde 8 aylikdi kiloyuda 1 yasindan sonra aldi artik kati yiyecekler yiyebildigindn olsa gerek sizin bebekde oyle olucak biyimkine oldugu gibi sizinkinede olur ilk basdaki kumas salopeti begenmdinizmi ucu birden size daha hesapli gelirdi

ya bizimki dogdugunda cok zayifdi sonradan aldi ehh bende ugrasdim kilo alsin diye bayagi İnsallah sizin cocugunuzda alir o resimde 8 aylikdi kiloyuda 1 yasindan sonra aldi artik kati yiyecekler yiyebildigindn olsa gerek sizin bebekde oyle olucak biyimkine oldugu gibi sizinkinede olur ilk basdaki kumas salopeti begenmdinizmi ucu birden size daha hesapli gelirdi

Kumaş birkaç tane var aslında kot da var da sizinkiler de hoşuma gitti umarım dediğiniz gibi 1 yaşından sonra benim oğlumda tomik bişey olur

Kumaş birkaç tane var aslında kot da var da sizinkiler de hoşuma gitti umarım dediğiniz gibi 1 yaşından sonra benim oğlumda tomik bişey olur

insallah allah saglik ve afiyet versin insallah gelelim kargo islerine kapida odemeli olucaksa 5 tl hizmet bedeli oluyor arti kargo ucreti

eger havale yaparim derseniz kargo benden ve fiyatda 22 tl olur kargo parasini azick bolusturdum oldumu

Back