Bebek Beslenmesi 6 aylık kızıma devam sütü içiremiyorum!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

muntazaman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
365
151
103
Kızım 5 aydan sonra kendi kendine emziğe alıştı fakat assssla biberondan bişey içmiyor her çeşitini aldım. devam sütüne cici bebe yapsam mamasını devam sütü ile de yapsam anlıyor ve kabul etmiyor. var mı bir öneriniz acep?

gece uyku arasında da mı almıyo mamayı.eğer gece emiyosa bi süre( bir iki gün)gündüz mama vermeye çalışma,6 aylık olmuş sebze meyve püreleri,yoğurt falan ver.sonra özler belki ama gece de emmiyorsa dr.na danış başka türlü bişey önerebilir

canım benim kızımda 5 aylık falandı sütü bıraktı asla biberon almıyordu ben 4 aylıkken ek gıdaya gectim 1 ay süt vermedim sonra kendiliğnden aldı biberonu severek içiyor şimdi zorlama biraz ara ver tekrar sun sonra biraz unutsun ben sütünü muhallebisine çorbasına herseyine katıyordum 500 ml karşılıyordum ozamanlar dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…