Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
30 temmuz doğumlu bir kızım var, 2 haftadır anne sütü haricinde bir şeyler vermeye başladım. Bu zamana kadar anne sütü ile besledim üstelik bebeğim son 4 aydır beni emmiyor sağıp veriyorum sadece geceleri emiyor 2 haftadır verdiğim şeyler yoğurtla başladım şuan verdiklerimi söylim size
-sabah pek erken kalkmaz 10-11 gibi kalkarız bu saate kadar uykuda beni emer. 11 de kalktık diyelim kalktığımızda 2 yemek kaşığı kadar yoğurt veriyorum ama hepsini yemez üstünede süt sağıyorum 90 cc ama 50 cc içer
-yaklaşık 2-2.5 saat sonra süt sağarım 90 cc zor zahmet içiririm
-3,5-4 gibiküçük bir küp balkabağı ve patates haşlarım kendi sütümlen yada yoğurtlan karıştırıp yediririm
-bir dilim elma rendelerim veririm üstüne 40-50 cc sütümden içer
-akşam da milupanın 7 tahıllı mamasını aldım 130 cc su ile hazırlanıyor ama hepsini yemiyor
-sonra uyuyor zaten gene sabaha kadar kaktıkça beni emer bazen 3 saat bazen 1.5 saatte bir kalkar
yeterlimi sizce beslenmesi kilosunu şuan bilmiyorum yarın kontrolümüz var en son 1.5 ay önce 6.650 ydi emmediği için az alıyordu ayda 400-600 arası değişyordu aldığı kilo boyumuz falan maşallah uzun hareketleri de iyi yanlız henüz dönmüyoruz popomuzu sürükleyerek etrafında 360 derece döner