6 aylık hamileyim Hiç kilo alamadım

dilaramilara

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
80
25
29
arkadaşlar merhaba.
hamile değilken ki kilom hayatım boyunca 64 dü. iri biriydim. hamile kaldığım ilk 3 ay kusmalarla 56 kiloya düştüm. şuan 25 haftalık hamileyim. bir deri bir keniğim, sadece göbeğim çıktı. hala 56 kiloyum. her gün çılgınlar gibi yemek yiyorum. ve bir gram alamıyorum. bebeğim kilosu normal. lütfen aynı şeyi yaşayan biri varsa içini rahatlatabilir mi? teşekkürler

arkadaşlar merhaba.
hamile değilken ki kilom hayatım boyunca 64 dü. iri biriydim. hamile kaldığım ilk 3 ay kusmalarla 56 kiloya düştüm. şuan 25 haftalık hamileyim. bir deri bir keniğim, sadece göbeğim çıktı. hala 56 kiloyum. her gün çılgınlar gibi yemek yiyorum. ve bir gram alamıyorum. bebeğim kilosu normal. lütfen aynı şeyi yaşayan biri varsa içini rahatlatabilir mi? teşekkürler
Maşallah bebek sağlıklı olsun ve siz de bunun için bence bir diyetisyene gidin derim yada dahiliye bölümüne kilo alımı ile alakalı inşallah bir gün bende hakkımızda hayırlısı ise hamile kaldığımı buraya yazar ve sizlerden fikirler almak nasip olur :) 7 yıl oldu çok uğraştık olmadı bir süredir akışına bıraktık nasip

Maşallah bebek sağlıklı olsun ve siz de bunun için bence bir diyetisyene gidin derim yada dahiliye bölümüne kilo alımı ile alakalı inşallah bir gün bende hakkımızda hayırlısı ise hamile kaldığımı buraya yazar ve sizlerden fikirler almak nasip olur :) 7 yıl oldu çok uğraştık olmadı bir süredir akışına bıraktık nasip
benim de olmadı ben de on yıldır birlikteyim eşimle. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. gerçekten çok zor bir hamilelik geçirdim. Daha bir hafta önce safra kesem alındı ameliyat oldum altı aylık hamileyken, o yüzden her şeyin hayırlısı olduğu zamanda olmasını diliyorum hepimiz için 🙏🏻

Ben ikinci gebeliğimde 89 ile hamile kaldım, 5 aylıkken 85 e düştüm. 7. aydan sonra kilo almaya başladım. 92 ile doğum yaptım. Şu an 85 kiloyum.
İlk gebeliğimde 14 kilo almıştım, her gebelik farklı oluyor

Gebeliğimi 7.ayda almaya başladığım 5 kiloyla tamamladım.Sadece göbeğim vardı.Doktorum kilo almadan da sağlıklı gebelik gecirilebileceginin kanitisin demisti.Doktorunuz bebek sağlıklı diyorsa neden kilo almak istiyorsunuz ki

Gebeliğimi 7.ayda almaya başladığım 5 kiloyla tamamladım.Sadece göbeğim vardı.Doktorum kilo almadan da sağlıklı gebelik gecirilebileceginin kanitisin demisti.Doktorunuz bebek sağlıklı diyorsa neden kilo almak istiyorsunuz ki
Bende şuan 7aylık gebeyim ve 2.5 kilo aldım sadece o zaman normal mi kilom bebek için en son herşey iyi demişti 1ay öncesi sizce bende sizin gibi mi olucam ilk gebeliğim 11 kilo idi

Bende şuan 7aylık gebeyim ve 2.5 kilo aldım sadece o zaman normal mi kilom bebek için en son herşey iyi demişti 1ay öncesi sizce bende sizin gibi mi olucam ilk gebeliğim 11 kilo idi
Bence hiç kafanıza takip da kendinizi üzmeyin.Doktorunuz sorun yok,bebek sağlıklı diyorsa keyfini çıkarın.

arkadaşlar merhaba.
Bende tup bebek ile oglumu aldim kucagima ilk aylarda hamile kaldigim kilodan da geriye attım. Daha sonra son aylarda bi 5 kilo aldim bebegimde 3750 gr dogdu ve cok saglikli hic korkma cnmm

arkadaşlar merhaba.
Sağlık sorunun yoksa ne güzel cnm biz nasıl vericez diye dert ediyoruz senin kilon gayet normal rahat ol ye gitsin ne güzel 🥰

Bebeğin gelişimi normalse neden sıkıntı ediyorsunuz ki? Çağla şikel hamileliğinde 6,5 kg almıştı. Haber yapmışlardı.Gayette sağlıklı çocukları oldu. Yurtdışında da Mankenler zaten az kilo alıyor, hemen podyuma çıkıyorlar.

arkadaşlar merhaba.
2 hamileligimde de 5’er kg almistim. Bebeler iyi, no panic 😌

ya ben hala kusuyorum, o yüzdende alamıyorum sanırım. midem sürekli bulanıyor. ilaçlarda işe yaramadı 30. haftaya giriyorum 🥲 geçmiyor bıktım artık

Kilo genelde son döneme doğru alınıyor, ilk 4-5 ay 2 kilo verip 19 kilo almıştım 36. haftada🥲😂 bebekler doğdu, 68’e düştüm.

İyi, sağlıklı bir şey değil zaten çok kilo almak, dert etmeyin, bebeğinize yararı olacak şeyler tüketmeniz yeterli önemli olan onun kilosu

X