• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık hamilelikte vücutta kırmızı lekeler

niloya27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2024
78
20
3
25
Merhaba kızlar benim 1 haftadır bir sorunum var. 6 aylık hamileyim ve sağ bacağımda başlayan sinek ısırığı gibi kırmızı noktalar var ve kaşınıyorlar yani sinek ısırdı sanıyordum önce hep çünkü aynı şekildeydi. Fakat sonra sadece sağ bacağımda artmaya aniden belirmeye ve kasınmaya basladi. Sonra gobegimi sag tarafinda da ayni noktalar oluştu. Bu kırmızı lekelerin hamilelikle bir ilgisi var mı ya da başına böyle bir şey gelen var mı? Yaşadığım yerde cildiye resmen yok napacagimi sasirdim neden olabilir ustelik sadece sag tarafta çıkıyor

Bende de kaşığı var cildiyeye mi gitmeliyim kadın doğuma mi gebelik kolestazi olabilirmiş gibi okudum korktum

Evet düzeldi ben cildiyeye gittim direkt bir losyon ve krem verdi bir iki kez sürdüm düzeldi ama gitmeseymisim de duzelirmis bir daha olmadi zaten
Bende her gün yeni tane çıkıyor ilk çıkanlar sönüyor napsam bilemedim ya bebeği etkiler mi acaba

Bana hamilelikten önce çıkmıştı. Hormon ilaçları döneminde. Sabun kullanmayı bırakmıştım. Biodermanın atoderm jelini kullanıyorum o zamandan beri, yüz ve vücut için. Tekrar etmesi duş jeli, sabundan olabilir.

Back