Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende tam tersi yemeyip kilo alanlardanım ne şanslısın kabızlığı kan ilacı kullanırken yaşadım ilk aylarda ama onu sabahları kuru kayısı yiyerek çözdüm halada bi sabah yemesem mahvoluyorum alışkanlık edindim yiyorum hergün bu arada 28 jaftalık hamileyim benSelamınaleyküm. Bizde 24 haftalık olduk. Çok yiyorm ama ben kilo alamyrm ve ikinci hamileliğim. Yatana kadar yiyorm diyeblirm. Hatta g2c2nn 2 sinde kalkıp patates kızartıp puding yapıp tek basıma o tencernn yarısnı yediğimi biliyrm ama kilo alamıyrmve sorn kabzlık
sizde nasıl durmlar kabızlk oluyo mu oluyosa çözümünz ney. Bide bnm ilk doğumumdan makatta çatlak var hala tam iyileşmedi. Doğmfan korkmuyorm ama şmdi doğm yapnca yine aynısı olucak biliyrm bundn korkuyrm. Uzun oldu helal edin hakkınızı nolur. Hepnze hayrlı sağlklı doğumlar inşaAllah
Merhaba ben 24. Haftamdayim şimdiye kadar 4 kilo aldım. Eski beslenme aliskanliklarimi tamamen terk ettim yoksa simdiye kadar 90 ı bulurdum:)) Abur cuburu hayatımdan tamamen çıkardım. Bol bol sebze süt et tüketmeye çalışıyorum. Günlük 2-3 litre su içiyorum. Bebegimin zihinsel gelişimi için günde 2-3 ceviz ve 1 avuç kadar badem ve findik yiyorum. Daha önceleri haftada 3-4kez 45 dakika yuruyordum, havalar ısınınca bunu her güne çıkardım. Bol bol su icerseniz hem kabızlık probleminiz azalir hem bebegin sıvısı normal seyrinde olur hem de karninizda çok fazla çatlak olmaz. Umarım sağlıkla kucaginiza alırsınız yavrunuzu :)cheetoosHaftamdayim6139913 .!.:Ben de 22 haftalık hamileyim. Allah nasip ederse oğlum olacak. Şimdiden 7-8 kilo aldımiştahım inanılmaz açık. Nasıl engel olucam bilmiyorum. Bu arada geçen hafta ayrıntılı ultrasona gittim. Bebeğim yüzünü dönmediği için yüzünü göremedik ama herşeyin yolunda olduğunu öğrendik çok şükür. Kan ilacı tam olarak kabızlık yapmasa da tuvalet düzenimi bozdu benim de.
Bn hiç durmadn yiyrm ama kilo alamyrm malesef 2 kilo almşm sadece. Suyuda çok içiyrm ama bu sefr midem bulanıyo agzma kadr geliyo su.
Yaptirdik bi sorun cikmadi cok sukur.. Sen yaptirdin mi ??Merhaba bende 23 haftalık hamileyim acaba detaylı görüntüleme yaptırdınız mı
Ben yaptırdım ilk hamileliğim zararlı diyorlar ama içim rahat etmedi ikincisi olsa yaptırmayabilirdim açıkcasıBnde onu merk edyrm açıkcası. Yaptrmm gerk bu hfta ama kimileri zararlı dyo. İlk hamilelğmde yaptrdm bi srun yasamdm ama bnda kafm karstı açıkcası .