- 18 Eylül 2024
- 731
- 237
- 26
Canım bence bu sefer var bende teste negatifken bile kan pozitifti pazartesi hayırlı haberi alırsınÇok sefer heveslendim ve sonu hüsran oldu korkuyorum
Bu arada acile gidip bugünde kan verebilirsin illa beklemene gerek yok.Canım bence bu sefer var bende teste negatifken bile kan pozitifti pazartesi hayırlı haberi alırsın
Bu arada acile gidip bugünde kan verebilirsin illa beklemene gerek yok.
İnşallah yarın sağlık ocağına gidip vericemCanım bence bu sefer var bende teste negatifken bile kan pozitifti pazartesi hayırlı haberi alırsın
Yok benceCanım bence bu sefer var bende teste negatifken bile kan pozitifti pazartesi hayırlı haberi alırsın
Bizde 3 aydır deniyoruz geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için regl gecikmeden asla test yapmayacağıma dair kendime söz vermiştim bu ay gene tutamadım o ayrı mesele :) ama herkese önerdiğim şudur ve keza doktorlarında erken gebelik testleri çok yanıltıcı olabiliyor. Zaten doktora gitseniz dahi kanda hormonun yükselmesini takip edene kadar net bir şekilde kesede görünmeden hamilesiniz demiyorlar. Biz dayanamıyoruz bir sürü test yapıyoruz arada o hormon artışını yakalıyoruz sonra kayboluyor, regl oluyoruz sonu hüsran. Gebelik testlerini her zaman en az regliniz 5 gün gecikten sonra yapın erken gebelik testi filan boşverin. Önemli olan çizgi degil hormonun yükselmeye devam ediyor olması.Korkuyorum hep heveslenip havesim kursağımda kalıyor 6 aydır
Ovülasyon testi kafamı karıştırıyor hep ikinci çizgi varBizde 3 aydır deniyoruz geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için regl gecikmeden asla test yapmayacağıma dair kendime söz vermiştim bu ay gene tutamadım o ayrı mesele :) ama herkese önerdiğim şudur ve keza doktorlarında erken gebelik testleri çok yanıltıcı olabiliyor. Zaten doktora gitseniz dahi kanda hormonun yükselmesini takip edene kadar net bir şekilde kesede görünmeden hamilesiniz demiyorlar. Biz dayanamıyoruz bir sürü test yapıyoruz arada o hormon artışını yakalıyoruz sonra kayboluyor, regl oluyoruz sonu hüsran. Gebelik testlerini her zaman en az regliniz 5 gün gecikten sonra yapın erken gebelik testi filan boşverin. Önemli olan çizgi degil hormonun yükselmeye devam ediyor olması.
Benimde geçen ay böyleydi ama dediğim gibi hormon yükselmedi ve kaybolduOvülasyon testi kafamı karıştırıyor hep ikinci çizgi var
Yok o kadar koyu olmuyor ama var ekleyim aşağıya regl olmadım hâlâ gebelik testinde de bişey yokBenimde geçen ay böyleydi ama dediğim gibi hormon yükselmedi ve kaybolduayrıca ovülasyon testlerinizin sürekli pozitif olması pcos belirtisi olabilir doktora gittiniz mi? Bi de pozitif derken çizginin çıkması sizi yanıltmasın, test çizgisi kadar koyu pozitif olmalı. Bu arada regl yaklaşıncada çizgi belirginleşiyor çünkü lh dalgalanması oluyor.
Normal benimde bu şekilde reglime 7 gün var. Geçen ayda böyle olduğunda ovülasyon testleri gebelik gösteriyor dedikleri için umutlanmıştım. Amacım size negatiflik yaymak degil beni yanlıs anlamayın asla. Eğer gebelik varsa reglimiz gecikecek zaten anlayacağız bunu. Bu şekilde kafayı yemeye ramak kaldı gerçekten.Yok o kadar koyu olmuyor ama var ekleyim aşağıya regl olmadım hâlâ gebelik testinde de bişey yok
İşte tek sıkıntı zaten düzensiz oluyor. iki aydır olmuyorum gerçekten kafayı yemelikNormal benimde bu şekilde reglime 7 gün var. Geçen ayda böyle olduğunda ovülasyon testleri gebelik gösteriyor dedikleri için umutlanmıştım. Amacım size negatiflik yaymak degil beni yanlıs anlamayın asla. Eğer gebelik varsa reglimiz gecikecek zaten anlayacağız bunu. Bu şekilde kafayı yemeye ramak kaldı gerçekten.
Ben geçen ay acemilikten her 2 testte pozitif görünce aileme bile haber verdimallahtan eşimin ailesine söylememişim. Meğersem bu işler çubukta çizgi görmekle olmuyormuş yani. Kese görene kadar,hormon kan testlerinde yükselmeye devam edene kadar, ne umutlanın ne kimseye bir şey söyleyin naçizane fikrim.
Siz öncelikle ivedilikle muayene olun amh testi isteyecektir doktor sizden yaşınızı bilmiyorum ama. Amh değeri yüksek cıkınca yani yumurtalık rezerv pcos oluyor. Pcos demek bu arada kısırlıklık demek degil pcos olup hamile kalan tonla insan var. Sadece durumunuzu öğrenirsiniz. Doktor yumurta takibi yapar ultrasonda görür ve size deneyeceğiniz net günleri söyler ve garanti olmuş olur. Her ay yumurtluyoruz ama gebelik olabilmesi için o yumurtanın belirli bir çapta olması gerekiyor ve ay maalesef ki o çapta yumurtlamıyoruz. Bunu en iyi doktor takip edebiliyor. Ben yurt dısındayım burada doktor çölde su aramak gibi bir şeyİşte tek sıkıntı zaten düzensiz oluyor. iki aydır olmuyorum gerçekten kafayı yemelik
Şehir hastanesine gidiyorum normalde ama ilgi alaka denen bişey yok özele gitmeyi planlıyorum 23 yaşındayımSiz öncelikle ivedilikle muayene olun amh testi isteyecektir doktor sizden yaşınızı bilmiyorum ama. Amh değeri yüksek cıkınca yani yumurtalık rezerv pcos oluyor. Pcos demek bu arada kısırlıklık demek degil pcos olup hamile kalan tonla insan var. Sadece durumunuzu öğrenirsiniz. Doktor yumurta takibi yapar ultrasonda görür ve size deneyeceğiniz net günleri söyler ve garanti olmuş olur. Her ay yumurtluyoruz ama gebelik olabilmesi için o yumurtanın belirli bir çapta olması gerekiyor ve ay maalesef ki o çapta yumurtlamıyoruz. Bunu en iyi doktor takip edebiliyor. Ben yurt dısındayım burada doktor çölde su aramak gibi bir şeyama sizin yerinizde olsam direkt doktor ile ilerlerim. Ovülasyon testleride yüzde yüz güvenilir degil.
Şehir hastanesine gidiyorum normalde ama ilgi alaka denen bişey yok özele gitmeyi planlıyorum 23 yaşındayım.
Yaşınız daha çok genç ben 32 yaşındayım. Bu tür olaylarda her zaman erken önlem önemli. Ve gerçekten yorucu bir süreçmiş onu anladım. Ben pat diye olan bir şey sanıyordum 3 ayda nasibimi aldım :) dediğim gibi elimde imkan olsa su an ovülasyon zart zurt uğraşmam. Direkt doktor kontrolünde ilerlerim. Hangi ay yumurta çapım gebelliğe müsaitse söyler bende o ay yoğun denerim.Şehir hastanesine gidiyorum normalde ama ilgi alaka denen bişey yok özele gitmeyi planlıyorum 23 yaşındayım
Bu işlemler beni çok geriyor normal ultrasonla mı bakılıyor yoksa bu çatala çık falan denişti bana doktor daha 3 aylık evliyken alttan muayene yaptıYaşınız daha çok genç ben 32 yaşındayım. Bu tür olaylarda her zaman erken önlem önemli. Ve gerçekten yorucu bir süreçmiş onu anladım. Ben pat diye olan bir şey sanıyordum 3 ayda nasibimi aldım :) dediğim gibi elimde imkan olsa su an ovülasyon zart zurt uğraşmam. Direkt doktor kontrolünde ilerlerim. Hangi ay yumurta çapım gebelliğe müsaitse söyler bende o ay yoğun denerim.
Yumurtalıklar en iyi alttan muayene ile belli olur ultrasonla belirli bi seviyede görebiliyorlar çünkü. Siz görüşmeye gittiğinizde testler isteyecektir zaten, sonrasında regliniz ve ovülasyon zamanınız düzensiz olduğu için beraber takip edeceksiniz. Regl bitiş tarihinizden itibaren 7. Yada 9.gün gel diyebilir muhtemelen. Ben 15.gün yumurtluyorum mesela her kadında farklı.Bu işlemler beni çok geriyor normal ultrasonla mı bakılıyor yoksa bu çatala çık falan denişti bana doktor daha 3 aylık evliyken alttan muayene yaptı
Bende. Neredeyse 2 yıl olacak bekliyorum hayırlısııKorkuyorum hep heveslenip havesim kursağımda kalıyor 6 aydır
Pfff ne kadar stresli bir süreçYumurtalıklar en iyi alttan muayene ile belli olur ultrasonla belirli bi seviyede görebiliyorlar çünkü. Siz görüşmeye gittiğinizde testler isteyecektir zaten, sonrasında regliniz ve ovülasyon zamanınız düzensiz olduğu için beraber takip edeceksiniz. Regl bitiş tarihinizden itibaren 7. Yada 9.gün gel diyebilir muhtemelen. Ben 15.gün yumurtluyorum mesela her kadında farklı.