Kan vermedim dün yaptım testi bugünde haftasonuGebelik testiniz pozitif gözüküyor kan verdiniz mi?
Gerçekten ihtimal var mıGebelik pozitif görünüyor, gebelik pozitif olunca da ovulasyon testleri de hep pozitif gorunuyor zaten kan verdiniz mi
Öyle gibi testte sıkıntı yoksa kaçıncı dk çıktı ikinci cizgi, başka testin varsa dene tekrardan, Kan verirsen göreceğiz hep birlikte bizi de bilgilendirGerçekten ihtimal var mı
Akşam yapmıştım pek bişey gözükmüyordu 20 dk dan sonra oldu sabahta baktım böyleydiÖyle gibi testte sıkıntı yoksa kaçıncı dk çıktı ikinci cizgi, başka testin varsa dene tekrardan, Kan verirsen göreceğiz hep birlikte bizi de bilgilendir
Himm biraz geç olmuş, sen yarın ilk idrarla tekrar dene test yapmayı, ilk dakikalrda çıkması gerekir, geç çıkınca yanlış sonuç verebilir, yeniyse gebelik zaten zor görünür testte de kanda daAkşam yapmıştım pek bişey gözükmüyordu 20 dk dan sonra oldu sabahta baktım böyleydi
Tamamdır inşallahhh olumlu sonuçlanırHimm biraz geç olmuş, sen yarın ilk idrarla tekrar dene test yapmayı, ilk dakikalrda çıkması gerekir, geç çıkınca yanlış sonuç verebilir, yeniyse gebelik zaten zor görünür testte de kanda da
Bunlarda bi önceki testler sonra erken gebelik testi yapmıştımÖyle gibi testte sıkıntı yoksa kaçıncı dk çıktı ikinci cizgi, başka testin varsa dene tekrardan, Kan verirsen göreceğiz hep birlikte bizi de bilgilendir
YaaaaBana var gibi geldi ya inşallah rabbim gönlüne göre versin, sabah ilk idrarla testi tekrarla yine silik çıkacak mı bı görelim silik olması problem değil ilk günler öyle olur, yeter ki çıksın
Oncekiler de pozitifmis zaten
Pazartesi bence kan verin testlere göre vae gibi çok yeni hatta bir test daha alın pazartesi yapın varsa koyulaşmış olur zatenonlardan emin olamadığım için yapmıştım bi kaç gün daha beklesem mi
Canım senin pozitif direk bende gecikmenin 7. Günü bile negatifti ama kanda pozitif… Pazartesi kan ver kesin var şimdiden hayırlı olsunHiç korunmadık,ve buna rağmen ilk dört aay adet oldum son iyi aydır olmuyorum gebelik testi de yapıyorum ama hiç bişey yok ovülasyon testlerim ben çift çizgi çıkıyor düzensiz adet döndüm vardı evlenmeden önce alttan muayene oldum eylül ayında ama bişey çıkmadı dünkğ gebelik testimi ve ovülasyon takibimi bıkartım aşağıya lütfen yardımcı olun