eşinizin fizyolojik bir rahatsızlığı olabilir. benim kayınbiraderimde 2 yıllık evlilikten sonra cinsel isteksizlik oluşmuş. eltimle bu yüzden çok sorun yaşamışlar uyuyakalmalar falan oluyormuş. eltim doktora gitmeye ikna etti. (ben ve görümcem tavsiye etmiştik)meğer beyninde iyi huylu tümör varmış. burnundan girerek aldılar sadece 1 gün yoğun bakımda yattı 3 gün içinde de taburcu oldu. şimdi halsizlikleri uyuyakalmaları ve cinsel isteksizlik hepsi bitmiş. sizde de böyledir demiyorum tabi. ama cinsel soğuklukta önce fizyolojik rahatsızlıklar sonra da psikolojik olanlar araştırılıyor. aklınızda bulunsun. en kısa sürede inşallah sorununuzu çözersiniz
bunun gibi birşeyi bende duymuştum canım
tümör yapabiliyormuş,ama benimkinin dalgınlığı ya da uykuya düşkünlüğü pek yok,maşallah esnemektenb ağzı ayrılsa bile inat ediyor yatalım hadi dediğim için yatmak istemiyor,anlayamıyorum bu hareketinin sebebini
bundan sonra üzerine gitmeyeceğim,bakımlı ve güzel görünüp rahat davranacağım,
belkide kendini baskı altında hissediyor da olabilir.
bide ben her ilişkide orgazm olamadığımı söylemiştim,,eskiden birbirmize uzun zamanlar ayırırdık,tadını çıkarırdık,işin ucunda özlem vardı çünkü,şimdi ilişkimiz topu topu 10 dk sürüyor..uzatmak onun elinde ama zor geliyor galiba,acaba başarısız olmaktan korkuyor olabilirmi?
bunun gibi birşeyi bende duymuştum canım
tümör yapabiliyormuş,ama benimkinin dalgınlığı ya da uykuya düşkünlüğü pek yok,maşallah esnemektenb ağzı ayrılsa bile inat ediyor yatalım hadi dediğim için yatmak istemiyor,anlayamıyorum bu hareketinin sebebini
bundan sonra üzerine gitmeyeceğim,bakımlı ve güzel görünüp rahat davranacağım,
belkide kendini baskı altında hissediyor da olabilir.
bide ben her ilişkide orgazm olamadığımı söylemiştim,,eskiden birbirmize uzun zamanlar ayırırdık,tadını çıkarırdık,işin ucunda özlem vardı çünkü,şimdi ilişkimiz topu topu 10 dk sürüyor..uzatmak onun elinde ama zor geliyor galiba,acaba başarısız olmaktan korkuyor olabilirmi?
canım sonucu mutlaka yaz merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?