Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede halıyı duz koy bırde yatak odandakı yatagı cevır yanı bası cama gelsın gule gule otur
eşyalar güzel salon masan yatak odan cok şık fakat her sey havada kalmış hiçbir şey yerini bulamamış gibi geldi bana..öncelikle o kapı girişindeki anahtarlığı anladım da o üstündeki 2 melek cok kel alaka olmuş oraya sadece anahtarlık as yani fazla olmuş daracık yer..
eşyan mı cok evin mi küçük bilmiyorum ama yatak basını cevir öyle olmamış bilmiyorsan da bilen bir büyüğüne danış bence tüm odalarını şekle sok eşyalara yazık olmuş göze güzel gelmiyor ama degiştirirsen süslersen cok güzel labilir canım güle güle evladınla eşinle yaşa..
Yemek masan ama özelikle sandalyeler süper!
Bende masa tam böyle olmazsada sandalyelerimi böyle istiyordum, ama eşim sağolsun pek nasip olmadi
Gerçekten super bir seçim. Bir kaç halınıda çok hoşuma giti, mesela girişde olan küçük halın gibi:)
Canim allah gonlune gore versin insallah :) inan hic birinin onemi yok dimi huzur olsun orasi sarayimiz :)
Huzurla, mutlulukla oturun!![]()
Tesekkur ederim canim :)çok şirin bir eviniz var mutlulukla oturun
Gercekten zor allah memleketinize donmek nasipetsin canim gonlunuze gore versin.bu arada saglikli gebelik dilerim.gebeligim boyunca takip edicegim bir topik var takibinde bir yer yoksa katilmani isterim link atiyorum.Çok güzel evin ve eşyaların. Saksın bile süslü boncuklu:) ama tek pembe perdeler uymamış gibi geldi bana da. Yinede çok beğendim ya. İnşallah Allah bana da nasip eder bir an önce kendi şehrimize gidip kendi evimize otururuz. Ahh ah çok zor yabancı bir yerde ve kirada oturmak![]()
Tesekkur ederim canim :)
Gercekten zor allah memleketinize donmek nasipetsin canim gonlunuze gore versin.bu arada saglikli gebelik dilerim.gebeligim boyunca takip edicegim bir topik var takibinde bir yer yoksa katilmani isterim link atiyorum.