Sadece basini okudum aglamaya basladim. Yuregim dayanmaz boyle seye.
Dort aylik bebegim nasil kiyar insan ne cani bir insan .
Rabbim korusun bizi boylelerinden.
kıyıyolar işte vicdansızlar dünde gazetede bi haftalık erkek bebegi yakmış karı koca onu gördüm hemde öyle sıkıntılı bi anımdaki tüp ebebk merkezinde doktordayken sıra bekelrken yanımdaki gazeteyi actım habere bak agladım sinir oldum ben yoluna ölyorum evlat diye yanıyorum o melegi yakıyolar canına kıyıyolar bide bunu yapan annesi babası insan değil bunalr cani asılmalı kesinlikle yok edilmeli bunlar
Adamın suratına bak meymenetsiz zaten katil tipi var .
Yazıklar olsun bir bebeğe hele engelli bir bebeğe bunu yapmak kadar canice birşey olabilirmi allahından bulsun yaratık
Adamın suratına bak meymenetsiz zaten katil tipi var .
Yazıklar olsun bir bebeğe hele engelli bir bebeğe bunu yapmak kadar canice birşey olabilirmi allahından bulsun yaratık
dört aylık kızım ağlayacak diye gece uyuyamıyorum bile daha çıt dese fırlıyorum yataktan. o anne çocuğuna bu işkenceler yapılırken nasıl uyuyormuş. hiç mi duymamış sesini. eşim ölüyor kızımız için azcık ağlasa adamın canı gidiyor.... evlat bu ya cannnn allahın emaneti... okudum içim yandı bebeğime sarıldım ağlıyorum...
onca evlat hasreti ile yananlar var bunlardan biriyim ben de. İnsan nasıl kıyar yaaa Allah belasını versin bu adamın ve bunun gibilerin
bugün ben de hastanede bir kadın gördüm yaklaşık 3 yaşında bir kızı var kız ağlıyo anne çişim geldi diye kadın çocuguna bela okuyup sus gerizekalı birazdan sıram geldi içeri giricem diye söyleniyordu 2 dakikasını ayırıp çocugunu tuvalete götürmedi çok sinirlendim evlat vu ya herseyden önce gelir canın kanın o senin
Allahım yaa böyle insanların asıl kendileri öldürülmeli işkence yapılmalı bence o zaman anlarlar belki bide salıvermişler ne anlar o adam o zaman sallandırcaksın bunları böylelerini bak ozman bidaha yapan oluyomu ama nerdeeeee
ayyy yüreğim şişti bu ne vahşilik bebeğe çooooook üzüldüm yavrum nasılda kıydılar sana bebeğim bu alçak Dünyadan kurtuldun tertemiz rabbine kavuştun o hayvanide cehennemini kazandi