6 aylık bebeğini ısırarak öldürdü!!!

bence geride üzülek biri yokanneside babası gb bikere darp etmiş küçücük bebege madem piskopat kocan var avrumu alır devlete sıgınırım cahillik degil ihmal var burda annede en az baba kadar suçlu hasta cocugu varken dönmüş kıçını uyumuş bide kalkmış cocuk öle vah vahh tühh tühh yazık bunalr insan bile olamaz bence pislikler

tüylerim diken diken oldu..Allah milletimize akıl fikir versin
Allahım hepimizi şeytandan korusun

nasıl oluyo hiç banlanmadım banlanacaksam banlanayım allah belasını versin böyle ana babaların ya bunlara recm uygulansın ....el bulamaz evlat varını yoğunu verir.evini bile satar.bunlar insan mı ya

tüylerim diken diken oldu..Allah milletimize akıl fikir versin
Allahım hepimizi şeytandan korusun

amin(

nasıl oluyo hiç banlanmadım banlanacaksam banlanayım allah belasını versin böyle ana babaların ya bunlara recm uygulansın ....el bulamaz evlat varını yoğunu verir.evini bile satar.bunlar insan mı ya

aynen varını yogunu tedavide doktorlarda tüketip bebek isteyen binlerce çift varken bunalr sokaktaki köpek kadar olamamışlar yazık yavruma belkide rabbim daha fazla acı cektirmemek için aldı yanaına sakatmış bebek büyüynce enler yaaprlardı kimbilir cok çektirmemiş meleğe cani ya

Allah cezasını versin inşallah okurken ağladım Rabbim kıymet bilene gerçekten anne baba olacak olana evlat versin kimi evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor kimi kaybettiği evladı için harap oluyor bu şekilde evladını katledene Rabbim en büyük cezayı versin. sinirlerim bozuldu.

Allahım boyle bıseyı nasıl yapabılırler gozlerım doldu S:

yıllardır baktıgımız kopek bıle yavrularına dokundugumuzda bızı parcalıcak gıbı oluoda.. bu ınsan musvettelerı bunları yapıyor..allah bın turlu belasını versın.. keskee yalan haber olsa.. sehır efsanesı olsa... bızım ıcımız yanıyorr bebek bebek dıyee.. allahım neee olurr hakedenee ver sadeceee ne olurrrrrrrrrr...........

Bir kitap okumuştum, "Beni doğurma anne" diye.. O kitap geldi aklıma birden. Çok kötü.. Çok

o bebekte aglamıştır beni krtar allahım diye günahsız melek

aynen bide böyle çocuk için uğraştıkça adaleti sorguluyo insan ama rabbimin imtihanı diyorum bonumuz kıldan ince

Allahım boyle bıseyı nasıl yapabılırler gozlerım doldu S:

hep rüyama giriyo benim hala daha çıkmıyo içimden gözümün önünde çok etkilendim sanırım dayanamıyorum böle haberlere

amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn isteyen herkeze inşallah kadir kıymet bilenlere inşallah ben olsa öpüp koklamaya kıyamam nabarım bilmiyorum düşüncesi bile beni mutlu ederken işte zahmetsiz rahmete kavuşanlar malesef melesef aralarında böle canileride varsa rabbim esirgesin böylelerinden

şuna bak yaaa bu nasıl bı davranıstır hayvanlar bile daha ıı anne baba oluyorlar ya Rabbım vermıs sana bı evlat şukret evladı olmayanlar evlat ıcın yanıp yakınırken bazılarıda bu duygunun kıymetını bılmıyor tum hayvanlıklarıyla yasıyorlar bu duyguyu mıkrop adam yaa....Allah belanı versın sürüm sürüm sürün insallah...

bu adamı kurtların önüne atıp parçalanmasını izlemek lazım ayyyyyyy cok sinir oldum yaa nası bi cansin sen kendi evladını ısırıyosun köpek herifff

işte ben o durumdayım böylelerini görünce çöpe atanalrı felan aldıranları puff

böyle babaya ben anca 'köpek' derim. ne yazık..

aynen

bu adamı kurtların önüne atıp parçalanmasını izlemek lazım ayyyyyyy cok sinir oldum yaa nası bi cansin sen kendi evladını ısırıyosun köpek herifff

aynen

Ben şok oldum ve ağlyorum acımı anlatamam küçüück bi masum bebek ne diyceğimi şaşırdım artık allh bildiği gibi yapsın

allah a havale etmek lazım ama birde bebek yaşasaydı büyüdükçe daha kötülükler görürdü böyle bi babadan =(genede allah bebeği bakabileceklere versin bir kediye bile yapılmaz bu bırak evladı

Ben şok oldum ve ağlyorum acımı anlatamam küçüück bi masum bebek ne diyceğimi şaşırdım artık allh bildiği gibi yapsın

allah a havale etmek lazım ama birde bebek yaşasaydı büyüdükçe daha kötülükler görürdü böyle bi babadan =(genede allah bebeği bakabileceklere versin bir kediye bile yapılmaz bu bırak evladı

bebege üzülmemek lazım cennete gittide insanlık ölmüş oturup ağlayanı yok malesef

böyle bi pislik idam edilse yeridir. insan kendi çocuğunu kendinden bi parçayı bi anlık sinirine mahkum eder mi. minicik savunmasız bi bebek ve kendinden bi parça. allahım böylelerini ıslah etsin. kimileri kokusuna muhtaçtır senelerce bekler ama sahip olamaz, kimileri de böyle canice küçücük yavrucağa kıyar.

cok uzuldum Allah kahretsin o adamı.

benim olsa öpüp koklamaya kıyamam ayanı öperim kokusunu ceke ceke

Sadece basini okudum aglamaya basladim. Yuregim dayanmaz boyle seye.
Dort aylik bebegim nasil kiyar insan ne cani bir insan .
Rabbim korusun bizi boylelerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…