küçük melek nekadarda masumdun bu kirli hayata zaten ağlayarak gelmiştin
ve gidişinde ağlayarak oldu
ama sen şuan hiç üzülmeyeceğin
doyadoya gülüp yeşilliklerinde sağlam bacaklarla koşacağın bir diyara gittin.
gerinde ise gözü yaşlı bir anne ve cani bir baba buraktın
rabbim anneciğine sabırlar ihsan etsin
tüylerim diken diken oldu..Allah milletimize akıl fikir versin
Allahım hepimizi şeytandan korusun
nasıl oluyo hiç banlanmadım banlanacaksam banlanayım allah belasını versin böyle ana babaların ya bunlara recm uygulansın ....el bulamaz evlat varını yoğunu verir.evini bile satar.bunlar insan mı ya
Bir kitap okumuştum, "Beni doğurma anne" diye.. O kitap geldi aklıma birden. Çok kötü.. Çok
Allah cezasını versin inşallah okurken ağladım Rabbim kıymet bilene gerçekten anne baba olacak olana evlat versin kimi evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor kimi kaybettiği evladı için harap oluyor bu şekilde evladını katledene Rabbim en büyük cezayı versin. sinirlerim bozuldu.
Allahım boyle bıseyı nasıl yapabılırler gozlerım doldu S:
yıllardır baktıgımız kopek bıle yavrularına dokundugumuzda bızı parcalıcak gıbı oluoda.. bu ınsan musvettelerı bunları yapıyor..allah bın turlu belasını versın.. keskee yalan haber olsa.. sehır efsanesı olsa... bızım ıcımız yanıyorr bebek bebek dıyee.. allahım neee olurr hakedenee ver sadeceee ne olurrrrrrrrrr...........
şuna bak yaaa bu nasıl bı davranıstır hayvanlar bile daha ıı anne baba oluyorlar ya Rabbım vermıs sana bı evlat şukret evladı olmayanlar evlat ıcın yanıp yakınırken bazılarıda bu duygunun kıymetını bılmıyor tum hayvanlıklarıyla yasıyorlar bu duyguyu mıkrop adam yaa....Allah belanı versın sürüm sürüm sürün insallah...
böyle babaya ben anca 'köpek' derim. ne yazık..
bu adamı kurtların önüne atıp parçalanmasını izlemek lazım ayyyyyyy cok sinir oldum yaa nası bi cansin sen kendi evladını ısırıyosun köpek herifff
Ben şok oldum ve ağlyorum acımı anlatamam küçüück bi masum bebek ne diyceğimi şaşırdım artık allh bildiği gibi yapsın
allah a havale etmek lazım ama birde bebek yaşasaydı büyüdükçe daha kötülükler görürdü böyle bi babadan =(genede allah bebeği bakabileceklere versin bir kediye bile yapılmaz bu bırak evladı
böyle bi pislik idam edilse yeridir. insan kendi çocuğunu kendinden bi parçayı bi anlık sinirine mahkum eder mi. minicik savunmasız bi bebek ve kendinden bi parça. allahım böylelerini ıslah etsin. kimileri kokusuna muhtaçtır senelerce bekler ama sahip olamaz, kimileri de böyle canice küçücük yavrucağa kıyar.
cok uzuldum Allah kahretsin o adamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?