• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık bebeğini ısırarak öldürdü!!!

haksever

ZEYNEP ❤️ AYŞE SARE ❤️ ÖMER ALİ"NİN ANNESİ
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
9.012
4.487
773
36
Bağcılar’da yaşayan Ahmet K. (33), 6 aylık engelli bebeğini gece mama vermesine rağmen susmayınca başına biberonla vurup bacaklarını ısırarak öldürdü.
Ayaklarından engelli doğan 6 aylık Sudenaz, önceki gece ağlamaya başlayınca babası Ahmet K. mama hazırladı. Ancak Sudenaz mamayı yemesine rağmen susmadı. Bebeğin ağlamasına sinirlenen Ahmet K., önce Sudenaz’ın başına biberonla vurdu, sonra da ayaklarını ısırdı. Sudenaz susmuştu!.. Ahmet K., sesi kesilen Sudenaz’ı beşiğine koyarak gidip yatağına yattı. Bu sırada uyanan anne Hatice K., beşikteki Sudenaz’ı kanlar içinde buldu. Ahmet K. ise karısına olayı kimseye anlatmamasını söyleyerek evden ayrıldı. Hatice K. ise polisi aradı. Eve gelen ekipler talihsiz bebeğin başında darp izleri bulunduğunu, bacaklarında ısırıklar olduğunu tespit etti.
Cani baba yakalanarak gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden Ahmet K., kan donduran ifadesinde “Olay gecesi eşim uyurken çocuk ağlamaya başladı. Ne yaptımsa onu sakinleştiremedim. Sonunda kendimi kaybedip biberonla kafasına vurdum. Bacaklarını ısırdım. Sesi kesilince onu beşiğine yatırıp ben de yattım. Kısa süre sonra eşim kalktı. Bebeği öyle görünce beni kaldırmaya çalıştı. Ben uyuyormuş gibi yaptım. Daha sonra kalktım ve kimseye bir şey söylememesini tembih ederek oradan ayrıldım” dedi.
Polis anne Hatice K.’yı da gözaltına aldı, ancak sinir krizleri geçiren Hatice K. savcılık talimatıyla Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çiftin 29 Kasım 2010’da Sudenaz’ı Bağcılar Devlet Hastanesi’ne götürdüğü ve yapılan muayenede bebeğin vücudunda darp izine rastlandığı ortaya çıktı. Ancak adliyeye sevk edilen çift serbest bırakıldı. Anne Hatice K.’nın o gün verdiği ifadede “Bebeği eşim dövdü, bunu birisine söylersem beni de döveceğini söyledi” dediği öğrenildi.

$cani-baba-bebegini-isirarak-katletti--1088620.Jpeg

bunca yıldır evlat hasretiyle yanarken ağladım ağladım ağladımmmmmmm:43::43::43::43: allah cezasını versin :43::43::43::43:

aman Allah'ım çok canice.! Okurken surat ifademi annem farketti olayı kendisine de tekrardan okudum. Aman Yarabbi.. Allah kahretsin böyle insanları kıyamam :(

Rabbim yaaaa:53::53::53::53:
sen muhafaza et bizi böyle şeylerden aminn:18:

Allah şeytana uydurmasın herşeyden önce.
Masum bir yavru ya nasıl kıyılır bilmiyorum insanın tüyleri diken diken oluyor açıkcası.

benimde 6 aylık oğlum var ne kadar uykusuz kalsamda onun gülüşüne kurban olurum ben ya allah böyle insanların belasını versin bence bu olaylar olurken annenin uyuduğunu pek zannetmiyorum mutlaka çocuğun sesini duyması lazım

benimde bebeğim 4 aylık insan dokunurken bi yerine acıyacak diye korkuyor

Allah ım böyle anne baba olmaktan koru :14:

o baba müsfettesi sokakta köpekler ısıra ısıra can çekişe çekişe ölür inşallah Allah belasını versin

onune gelen cocuk yaparsa boyle olur ya evlenen ciftleri psikolojik testlerden gecirsinler cocuk yapabilir ehliyeti versinler bu nedir ya oyuncakmı bu cocuklar isteyen yapıyor istedigi gibide bakıyor daha bugun otobuste 6-7 yaslarında bir cocuk gordum elinde ekmek yiyor oturmus boyle nasıl masumdu su cocuklara bebeklere nasıl iskence ederler kotuluk yaparlar dedim kendi kendime ama oz ana baba yapıyor ya yazık valla

onune gelen cocuk yaparsa boyle olur ya evlenen ciftleri psikolojik testlerden gecirsinler cocuk yapabilir ehliyeti versinler bu nedir ya oyuncakmı bu cocuklar isteyen yapıyor istedigi gibide bakıyor daha bugun otobuste 6-7 yaslarında bir cocuk gordum elinde ekmek yiyor oturmus boyle nasıl masumdu su cocuklara bebeklere nasıl iskence ederler kotuluk yaparlar dedim kendi kendime ama oz ana baba yapıyor ya yazık valla

kesinlikle katılıyorum. ama bizim üklemizde psikolojik açıdan çocuk yapmaya uygundur raporu emin olun sağlık ocagında ya da verem savaş dispanserlerinde kişilerin yüzüne şöyle bir bakılarak yapılır. hanı evlenirken suratımıza bakıp sağlıklı diye imzalıyorlar ya aynen onun gibi.

adi kopek surunerek geber acilar icinde kivranarak geber olumun bir anlik olmasin surum surum surun hayvan herif
ellerin kirilsin allah belani versin kucucuk cocuga nasil kiydin ellin nasil vardi ona dokunup canini yakmaya
pislik allahim boyle insanlar evlat sahibi olmayi haketmiyor bebegin anasida neden uyuyor kalkip o verseydi mama

bide evlat hasretiyle yananları düşünün gözümün önünden gitmiyo dünden beri ağlıyorum aklıma geldikçe:14::14:

bu haber eski bir haber değil mi? o zamanlar benimde kızım 6 aylıktı. Günlerce aklımdan çıkmamıştı bu şerefsizler.
Allahım hakkettiğinden fazla gazap acı ver bunlara. Masum minicik yavruya nasıl yapılabilir.

bu haber eski bir haber değil mi? o zamanlar benimde kızım 6 aylıktı. Günlerce aklımdan çıkmamıştı bu şerefsizler.
Allahım hakkettiğinden fazla gazap acı ver bunlara. Masum minicik yavruya nasıl yapılabilir.

dün akşam haberlerde izledim ben yeni galiba hayvan cok emmlekette ne yazık yarabbim ölmüş yavrucak ya:14:

Allah cezasını versin, kıyamam yavrum yaa...:14:

versin inş.:14: kıyılırmı yavrum hastaymış bacakları tutmuyomuş sanırım rabbim yanına aldı meleğini işte kanalr içindeymiş diyo bide ısırmış ya inanamıyorum hala hayvan belkide sarhoştu heleki anne o kadın anne denemez alırım yavrumuda kimselere ezdirmezdim onun yerinde olsam cahil mi desem hayvan mı desem ne bunlar ya dicek kelime bile bulamıyorum :19::50:

az önce bebeği boğularak ölen arkadaşı okudum,şimdi de bu,Allahım terler boşaldı sırtımdan,gözlerim doldu,nefes alamıyorum sanırım.

Yapı olarak cok sınırlı bır ınsanım ve 5 aylık bır bebegım var suan tam 4 gun oldu 3 saatlık uykuyla duruyorum yavruma nasıl zarar verırım allahım sen koru boylelerınden
ısallah pıslıgın ıcınde geberıp gıdersın sam babası...

az önce bebeği boğularak ölen arkadaşı okudum,şimdi de bu,Allahım terler boşaldı sırtımdan,gözlerim doldu,nefes alamıyorum sanırım.

off yaa tüylerim diken diken oldu:(

Yapı olarak cok sınırlı bır ınsanım ve 5 aylık bır bebegım var suan tam 4 gun oldu 3 saatlık uykuyla duruyorum yavruma nasıl zarar verırım allahım sen koru boylelerınden
ısallah pıslıgın ıcınde geberıp gıdersın sam babası...

:14::14:evet pislikler yazık bebeişe:2:

küçük melek nekadarda masumdun bu kirli hayata zaten ağlayarak gelmiştin
ve gidişinde ağlayarak oldu
ama sen şuan hiç üzülmeyeceğin
doyadoya gülüp yeşilliklerinde sağlam bacaklarla koşacağın bir diyara gittin.
gerinde ise gözü yaşlı bir anne ve cani bir baba buraktın
rabbim anneciğine sabırlar ihsan etsin

Back