6 aylık bebeğim sürekli uyuyor

adlebhdr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
5
0
1
21
6 aylık bebeğim sürekli olarak uyuyor,uyanmak istemiyor,ağlıyor ara sıra uyandığını sanıyorum ama gözleri kapalı emerken birdaha uyuyor. Uykusunu bölünce huzursuz oluyor. Sabahtan beri bu şekilde hep uyuyor ve bu hal beni bı hayli korkutmaya başladı. Başka aynı durumda olan anneler varmı?

6 aylık bebeğim sürekli olarak uyuyor,uyanmak istemiyor,ağlıyor ara sıra uyandığını sanıyorum ama gözleri kapalı emerken birdaha uyuyor. Uykusunu bölünce huzursuz oluyor. Sabahtan beri bu şekilde hep uyuyor ve bu hal beni bı hayli korkutmaya başladı. Başka aynı durumda olan anneler varmı?
Yeni mi oldu hep mi böyleydi

Endişeleriniz varsa hiç durmayın doktora gidin sizin haberiniz olmadan farklı bir durum olmuştur belki düştü mü bir yerden 🤔Allah korusun tabiki

Başından bir darbe mi aldı acaba farkında olmadan. Acil doktora gitmelisiniz. İnşallah bir şeyi yoktur.

Benim bebeğimde o zamanlar sürekli uyurdu yanında sesler çıkarırdım uyanmazdı dayanamadım bir gece aldım götürdüm çok şükür. Hersey normal dı. Şimdi de hiç uyumuyor

6 ay icin hic normal degil ne zamandir boyle? Gece uyumuyor mu?

Benim bebeğimde o zamanlar sürekli uyurdu yanında sesler çıkarırdım uyanmazdı dayanamadım bir gece aldım götürdüm çok şükür. Hersey normal dı. Şimdi de hiç uyumuyor
Birde yüzünde alerji gibi pembelikler belirmeye başladı bugün

ilac falan icmediniz dimi uyku getirmis ola bilir meme emiyosa sutle geciyo cunki.

Günde kaç saat uyuyor. Uyanıklık süresi ne sabahdan beri ?Hastami ilaç içiyor mu? Eğer bir endişe duyuyorsanız en iyi siz bilirsiniz doktora götürün şikayetinizi belirtin.

Kan değeri düşük olabilir. Aile sağlığı merkezinizde parmak ucundan alınan bir kaç damla kan ile öğrenebilirsiniz sonucu. Aile hekiminize danışın.

Back
X