6 aylık bebeğim emmiyor

drcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
712
806
39
Zaten emmeye düşkün bir bebek değildi ama bi haftadır gündüz emmiyor beni.. mama alanda bi bebek. Geceleri bilinçsizken emiyor ama gece 4te bile emmiyor artık. Moralim bozuldu.. kendini geri ittiriyor.. diş çıkardı bu dönemde. Geçici midir ne yapabilirim

merhaba, benim oğlum şu an sekizinci ayında ara ara emmek istemezz. emme grevi denilen durum olabilir yada mamalı içmek, memeye göre daha rahat olduğu için bunu tercih ediyordur. ek gıdaya geçtiğiniz bir dönem. mamalı bırakıp süt ve ek gıda ile devam etmeye çalışabilirsiniz. saygılar

bazı dönemler reddedebiliyorlarmış. benim de oğlum bir ara bıraktı dediğiniz gibi sadece gece bilinçsizken alıyordu. doktor sağıp vermemi söyledi. sonra normale döndük. şimdi 8 aylık ve yine benzer bir durum yaşıyoruz bu kez de idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi doktorumuz ve maalesef sonuç pozitif... doktorunuza danışabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…