• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 Aylık Evliyim Kocam Sadece Kağıt Üzerinde Evliyiz Dedi Güncel

İkinci kez de pişman olduktan sonra ne yaptınız? Nasıl hissettiniz ne kadar sürede yeni hayata adapte oldunuz ve şuan nasılsınız?

1 sene kadar terapi aldım. Terapistim daha sonra nikah şahidim oldu :)

Asıl sorun onun sorunlu biri olması değil, senin neden sorunlu bir adamı sevdiğin ve neden bu olmayacak ilişkiyi düzeltmeye çalıştığın.
Altında eminim yıllar içinde birikmiş çok hikaye vardır. O terapi odasında neler yaşadım. Neler hatırladım neler anlattım.

İyileştim ama. İyilestigim o kadar belirgindi ki benden sonra 4-5 arkadaşım daha terapiye başladı :KK53:

1 sene kadar terapi aldım. Terapistim daha sonra nikah şahidim oldu :)

Asıl sorun onun sorunlu biri olması değil, senin neden sorunlu bir adamı sevdiğin ve neden bu olmayacak ilişkiyi düzeltmeye çalıştığın.
Altında eminim yıllar içinde birikmiş çok hikaye vardır. O terapi odasında neler yaşadım. Neler hatırladım neler anlattım.

İyileştim ama. İyilestigim o kadar belirgindi ki benden sonra 4-5 arkadaşım daha terapiye başladı :KK53:
Terapiye başlamayı düşünüyorum ama hala başlayamadım. Ücretler ve seansların dolulukları engel oldu şimdilik.
İnşallah seneye bende iyi ki derim ..

Terapiye başlamayı düşünüyorum ama hala başlayamadım. Ücretler ve seansların dolulukları engel oldu şimdilik.
İnşallah seneye bende iyi ki derim ..
Allah yardımcınız olsun
aklıma düştünüz ne yaptınız?

İyi akşamlar, konuyu özetlenmiştim. Avukat tuttuğumu söyledim ve zamanımı almaması ( çekişmeli davada yıpranmamak adına) kısa sürede anlaşmalı boşanmanın yolu varmış, bunu belirttim. Çıldırdı benimle anlaşmalı boşanamazmış tüm hatalı olan benmişim. Elindeki videoları kendi avukatı kullanacakmış beni çok pişman edecekmiş . Nefes almak için dışarı çıktım geldim son kararını ver dedi sanki hiçbir şey olmamış gibi. Boşanmakta kararlı olduğumu belirttim . Yarın evden gidecekmiş ( eşyalı ev tutuyormuş birkaç ay içinde normal eve geçeceğini söylemiş . Bendeki koltuğu ,beyaz eşyaları alacakmış) ve tüm bedelini ödeyecekmişim( Tazminat). Avukatın senin nasıl biri olduğunu bilse davanı bile almazdı diyor. Ailesini savunup onlara ön yargılı oldun tarzı bir sürü suçladı. Doğru olmadığını bilsem de şuan içim inanılmaz daralıyor. Dualarınızda yer alırsam çok mutlu edersiniz beni..
bir erkek koltugu esyayi dusunuyosa o zaten erkek olamamis demektir.boyle tiplere aldiris etme canim bos yapiyor köşeye sıkışmış acizliginden ne diyecegini bilmiyor guclu ol .

Evden benim çıkmam mümkün değil. 1 yıllık kira sözleşmesi benim üzerime, faturalar benim üzerime
Evden çıksam bunları yatırmasa ben problem yaşarım.
Yoksa ev tutup çıkmayı düşündüm
Cıkcam dıye sureklı senı bunaltan oydu fatura vs üstündeymiş enayımısın çıkıp o embeslı beslemeye kal çıkma defolsun gıtsın
Para kaynagını çok bunaltıp kaçırdı ondan sınırlı
O önce borçları ödetecek sonrada vıdeoya vs senden tazmınat alıp nafakasız boşanacaktı ,sevgı bunun neresınde ?

İyi akşamlar, konuyu özetlenmiştim. Avukat tuttuğumu söyledim ve zamanımı almaması ( çekişmeli davada yıpranmamak adına) kısa sürede anlaşmalı boşanmanın yolu varmış, bunu belirttim. Çıldırdı benimle anlaşmalı boşanamazmış tüm hatalı olan benmişim. Elindeki videoları kendi avukatı kullanacakmış beni çok pişman edecekmiş . Nefes almak için dışarı çıktım geldim son kararını ver dedi sanki hiçbir şey olmamış gibi. Boşanmakta kararlı olduğumu belirttim . Yarın evden gidecekmiş ( eşyalı ev tutuyormuş birkaç ay içinde normal eve geçeceğini söylemiş . Bendeki koltuğu ,beyaz eşyaları alacakmış) ve tüm bedelini ödeyecekmişim( Tazminat). Avukatın senin nasıl biri olduğunu bilse davanı bile almazdı diyor. Ailesini savunup onlara ön yargılı oldun tarzı bir sürü suçladı. Doğru olmadığını bilsem de şuan içim inanılmaz daralıyor. Dualarınızda yer alırsam çok mutlu edersiniz beni..
Havlıyo işte

Konu sahibi bu adamın tuzağına düşme, seni kandıracak, adamın tek derdi dava açmanı ve haklarını almanı engellemek , umarım kanmazsın, bu heriften ne köy olur ne de kasaba ...

Back
X