canim biz bayanlar icin sorun olmuyo "kardes" gibi yatmakta.. erkekleri rahatsiz eder bence.. dogal ihtiyaclari var cünkü..
simdiye kadar cinsel iliskimiz normal olarak devam edio .. ama sorun cikarsa ve ya isteksizlik olursa .. baska yollarla onu memnun etmeye calisirim .. bu yollari yazmama gerek yok sanirim :S
erkekleri sadece cinsel iliskiyle deil baska türlü de rahatlatabilirsiniz..
ne kadar severse sevsin eger ben onu tadmin edemezsem baska yollardan kendini tadmin etmeye calisir die düsünüyorum ve korkuyorum ..
askıtocum aynı bende sneın gıbı düşünüyorum canım çok haklısın ve onların ısteklerı bızden çok fazla ve doktor yasaklamadıkça onları bu ıstekten mahrum etmek ıstemem..koçişlerımıse yasık kıslar sizin için iyi olabilir ama onlarında canları ve istekleri var biras kendınızi onların yerıne koyun ve evlenmeden önceki ilk gece korkusu gibi birde hamile iken birşey olur kompleksini çıkarmayın lütfenn..tabı doktorun yasakladıkları ayrı...onlara sözüm yok...onlarda diğer yollları deneyebılırler...klava::tomato:
KIZLAR DOKTOR ZATEN 28. HAFTADAN SONRA ARTIK BİRLİKTE OLURKEN DAHA DiKKATLİ OLUN DİYOR.
( Yani fantazi yasak :roflol:)
SONRA ZATEN EŞLERDE KORKUYOR, AMAN BEBEĞE BİRŞEY OLMASIN DİYE sırnaşık şey
BİZEDE DOKTOR ARTIK YAVAŞ YAVAŞ YASAK DÖNEME GİRİYORSUNUZ DEDİ.
DOKTORDAN ÇIKTIK, BEN EŞİME DEDİMKİ
- AŞKIM BAK ARTIK YASAKMIŞ.
O DA BANA ÖYLE BİR CEVAP VERDİ Kİ AFALLADIM KALDIM.
- AŞKIM SANA YASAK, BANA DEĞİL :roflol:
KIZLAR DOKTOR ZATEN 28. HAFTADAN SONRA ARTIK BİRLİKTE OLURKEN DAHA DiKKATLİ OLUN DİYOR.
( Yani fantazi yasak :roflol:)
SONRA ZATEN EŞLERDE KORKUYOR, AMAN BEBEĞE BİRŞEY OLMASIN DİYE sırnaşık şey
BİZEDE DOKTOR ARTIK YAVAŞ YAVAŞ YASAK DÖNEME GİRİYORSUNUZ DEDİ.
DOKTORDAN ÇIKTIK, BEN EŞİME DEDİMKİ
- AŞKIM BAK ARTIK YASAKMIŞ.
O DA BANA ÖYLE BİR CEVAP VERDİ Kİ AFALLADIM KALDIM.
- AŞKIM SANA YASAK, BANA DEĞİL :roflol:
valla kızlar ben hamıleykende doğumda lohusalıktan sonrada gayet normal devam ettık doğum haftası bıle ve hıc bısı olmadı sadece daha dıkkatlı ole korkmak olmaz dısarda kızlar avlancak evlı erkek arıyoo :)
ewt doğum haftasıda dıkkatlı bı sekılde yapılırsa hıc bısı olmaz doktor artık bıtırın demeden bıtırmenıze gerek yok hamılelıkte cınsellık cok onemlı anne beyenıldıgını ve sevgıyı hıssetmesınde bas rol oynuyo aslında erkeklerden cok bızlerın saglıklı bı ruh halınde hamılelık gecırmemız ıcın bu lazım arzulandıgımızı hıssetmek hıs deılmı o koca karınla