• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 6+ aydan sonra biberon ucunu mu değiştiriyoruz yoksa delikli ağızlı bardak mı alıyorz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tavsancan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
2.630
1.191
123
42
Kızlar mama kullanacak mıyız bilemiyorum, ilk aylarda mama kullandım sonradan süte geçince biberonları kenara kaldırdık, ama sımdı 6. aya gelicek kısmetse oğlum ve de devam sütü gibi sütler içecek miyiz bilmiyorum, bu durumda biberona ağızlık almalı mıyım? yoksa delikli ağızlı suluk mu almalıyım ? Sizler nasıl yaptınız

Kızlar mama kullanacak mıyız bilemiyorum, ilk aylarda mama kullandım sonradan süte geçince biberonları kenara kaldırdık, ama sımdı 6. aya gelicek kısmetse oğlum ve de devam sütü gibi sütler içecek miyiz bilmiyorum, bu durumda biberona ağızlık almalı mıyım? yoksa delikli ağızlı suluk mu almalıyım ? Sizler nasıl yaptınız

ağızlık gibi olan biberon ucunu kızım hiç emememişti 2 numara emzik ucu ile devam ettik ama 6.ayda değil daha sonra..

emiyor mu oğlunuz bilmiyorum ama emiyorsa devam sütü içmesine gerek yok ama su meyve suyu gibi şeyler için biberonla devam edip normal bardağa geçebilirsiniz..

o da doğru normal bardak alabilirim delikli, sütüm kesilmez sanırım artık devam eder zaten ek besine de geçeceğimizden çok süte gerek de olmaz, meyve suyu vs için de bardakla içebilir. :ssz:

Back