• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 6 aydan sonra bebeklerinizi dışarıda nasıl besliyorsunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gogosvari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
18
1
86
İstanbul
Katı yiyeceklere yeni geçtim. Sokağa çıktığımda Tommy nin kablarına koyuyorum. Bebek termosu alacağım ama çok da pahalı Aventin 50-60 milyon. Hazır gıdaya karşıyım gerçi ama şu kavanoz mamalardan mı alsam. Peki bu mamalar dışarıda nasıl ısıtılıyor. Siz neler yapıyorsuz dışarıya çıktığınızda

Zaten ilk zamanar hazırlanan gıdalar odukça pratik ve basitti..
Bu nedenle ben yoğurdunu kavanozda yanımda götürürdüm, meyvelerini gittiğim yer ev ise yanımda taşır rendelerim..Hep aileme ya da yakın arkadaşlarıma gittiğim için zaten sorun olmadı...

Ama eğer ev dışında bir yere gitmiş isem genelde emzirerek idare ediyoruz, 10. aya girdik hala böyle...Alışveriş merkezlerindeki, araba içinde emzirmediğim yer kalmadı :))
Zaten benim kızım halen emerek gün geçirme derdinde :))

O hazır kavanoz mamaarına gelince benim kızım onları hiç yemedi, hoş bencede tatları öyle kötü ki ben olsam ben de yemezdim..
Ama ısıtma olayını gittiğin yerde içi kaynar su dolu kase isteyip kavanoz mamasını içine koyup halledebilirsin.

Son düzenleme:
slm kızlar bu konunun güncellenmesini istiyorum çünki benimde sorunum dışarda ek besin vermek emzirecek yer bulmak her zaman mümkün olmuyor kızım şu an 5 aylık bir ay sonra bende yoğurt ve elma ,havuç suyuna geçicem dışarda ne vereceğimi bilmiyorum milupanın meyve püreleri var acaba onlardan olurmu yada başka fikri olan varsa yazarmısınız.

Ben sorunumu hallettim. Belki yararlı olur diye yazıyorum. Sebze çorbamı evde kendim yapıyorum. Buharlı mama robotu aldım süpper memnunum. Kıvamı çok güzel. Akıtmayan bir mama kabına koyuyorum. Yanıma alıp yediriyorum. Yoğurt da olabilirmiş. Kavonoz mamalarını da birkaç kez kullandım ama içim hiç rahat etmiyor. Ne yalan söyliim üzerinde son kullanma tarihi 2013 yazıyor. Katkı malzemesi yokmuş nasıl oluyorda bu kadar dayanabiliyor onu anlamadım. Bence herşeyin doğalını vermek. Emzirmeye de heryerde devam ediyorum. En çok arabayı tercih ediyorum, alışveriş merkezlerinin emzirme odaları da olabilir. Birkeresinde kıyafet deneme kabininde emzirmiştim.:66:

ben dışarı çıkarken normal markasız bi termos aldım ona ılıtılmış suyu koyuyorum mamayıda yanıma alıyorum küçük bi kaba koyup acıkınca hazırlıyorum veriyorum..çokta rahat oluyo :87:

Back