6.aydan sonra bebek hareketleri

kralice13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
32
0
kızlar!! 6.aydan sonra bebişinizin hareketlerini gunde kaç kez hissediyorsunuz?benim 24+5 oldu.bugun en son sabaha karşı hissettim.bi daha farkedemedim.bu normalmi?benneyaptımki

Canım senle aramızda 1 gün var. 8 gün sonra 6.ayımız biticek kısmetse... Valla benimki genelde çok hareketli ama internetten takip ettiğim kadarıyla bazen dinlendikleri için gün içinde hiç oynamayabilirler endişenlenmeyin diyorlar... Telaş yapma canım... Akşam şöyel uzandığında başlar kıpırdanmaya yerimseniben

canım telaşlanma bendede oluyor arada .gün içinde çok hareketli isem bebeğin hareketlerini ya hiç hissetmiyorum ya da yatmaya yakın kıpırdıyor oğluşum.teyzesi biraz tembeliz biz :)

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.Bende aynı endişedeyim..24+4 günlüğüz fakat hareketleri eskiye oranla daha az hissediyorum.Bazı günler hiç hissetmediğimde oluyor.Umarım normaldir.:KK43::KK43:

Kızlar 28. haftadan sonra günde en az 10 hareket saymalıymışız,her hareket arasındada en az 10 dk zaman farkı olmalıymış yani ard arda olan hareketler tek hareket olarak sayılacakmış,ama bizim için henüz erken

:nazar:

bebeğin yapısına göre değişiyormuş bu hareket sıklığı merak etme bazı bebek yerinde duramazken bazı bebekler çok nadir hareket edermiş. bütün dr.kontrolleriniz normalse korkma bebeğin şimdi dinlendiriyor seni doğduktan sonra acısını çıkartıcaktır:) sağlıkla kalın ikinizde

Benim bebegimde bazi günler cok az hareket ediyor, panikliyorum. Uzanip dinlendigimde ve elimle karnimi oksayarak onunla konustugumda mutlaka tepki veriyor. Cok endise edersemde, cihazim var, onunla sesleri dinliyor ve rahatliyorum...Doktorum sürekli ayni tempoda hareket etmemesinin normal oldugunu söylemisti. Bazen bebeklerimizinde tembellik yapmaya haklari oldugunu unutmayalim:)

Benim bebegimde bazi günler cok az hareket ediyor, panikliyorum. Uzanip dinlendigimde ve elimle karnimi oksayarak onunla konustugumda mutlaka tepki veriyor. Cok endise edersemde, cihazim var, onunla sesleri dinliyor ve rahatliyorum...Doktorum sürekli ayni tempoda hareket etmemesinin normal oldugunu söylemisti. Bazen bebeklerimizinde tembellik yapmaya haklari oldugunu unutmayalim:)

arkadaşlar çok tşk.ederim ilginize.yazılarınızı okuyunca da rahatladım.dun bazı tahlil sonuçlarım vardı.doktoruma tel.etmiştim.daha önce böbrek taşı düşürdüğümden dolayı ağrılarımı ve bebeği sordu.tüm gun hiç hareket etmediğini öğrenince hemen gel bakalım dedi.bazen ciddi durumlar olabiliyormuş.ultrasonda bir baktık ki bizim tembel oğlan keyif yapıyor.hemen kıpırdannmaya başladı.bişi yokmuş.BU ARADA NASIL BİR CİHAZ BU SESİNİ DİNLİYORSUN?NERDEN ALDIN?:emir_bebek:

tatlım benımkıde bazı gunler kıpır kıpır bazı gunler tık yok...
arada tembellık yapmalarını cok gormemek lazım sanırım...endışelenme...bak ıımiş hem bebişin annesi...annelık bole bişi herhalde ewhamlanmamak ekde deıl...

ben hastayım çok fazla öksürüyorum kaç gündür bazen yarım saat dinliyorum kıpırdanma olmuyor panikliyorum sonra ufaktan başlayınca hareketler rahatlıyorum. bizim oğlan geceleri çok hareketleniyo babamızla onu izleyebiliyoruz artık tekmeler epey sağlam:)

bende bile aynı endişe oluyor canım hala..
endişe etmeyin kızlar..
kendilerini dinlenmeye çekiyorlar..yada hareketlerini hissetmeyebiliyorsunuz..
siz stres yaptıkça o kendini daha çok geri çekiyor..
tecrübeyle sabit..

arkadaşlar çok tşk.ederim ilginize.yazılarınızı okuyunca da rahatladım.dun bazı tahlil sonuçlarım vardı.doktoruma tel.etmiştim.daha önce böbrek taşı düşürdüğümden dolayı ağrılarımı ve bebeği sordu.tüm gun hiç hareket etmediğini öğrenince hemen gel bakalım dedi.bazen ciddi durumlar olabiliyormuş.ultrasonda bir baktık ki bizim tembel oğlan keyif yapıyor.hemen kıpırdannmaya başladı.bişi yokmuş.BU ARADA NASIL BİR CİHAZ BU SESİNİ DİNLİYORSUN?NERDEN ALDIN?:emir_bebek:

Ben internetten siparis yoluyla almistim. Angelsound diye bir cihaz ve bayagi ise yaradigini söyleyebilirim.

bende bile aynı endişe oluyor canım hala..
endişe etmeyin kızlar..
kendilerini dinlenmeye çekiyorlar..yada hareketlerini hissetmeyebiliyorsunuz..
siz stres yaptıkça o kendini daha çok geri çekiyor..
tecrübeyle sabit..

teşekkürler canım ya Allah senin az kalmış İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :emir_bebek:

Kızlar iki gündür bebişten tık yoktu,korktum dün gece niye hiç oynamıyo diye, eşim karnımın biraz yakınında saat çaldırdı, komik ama uyandı yaramaz uyuyomuş meğerse uykucuuu:roflol::roflol:
Korkuttu ama bizi oynamasaydı gidicektim bugün doktora

:nazar:

Artık biz de kızımın hareketlerini hissedebiliyoruz. Dün ilk kez babası da hissetti. Süper bişey, allah herkese nasip etsin inş.

ben de aynı konuyla epey üzülüyordum. bebeğimin hareketlerini hissetmediğim için doktora gittim. malesef rahim kasılmalarım başlamış ve bu nedenle hissetmiyormuşum hareketleri. bir hafta hastanede yattım. erkenden doğurmak ürkütücü bir düşünce...

X