Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de aynı şeyleri düşünüyorum,kızım 7 aylık olunca çıkıcaz bizde,8 aylık olunca da otelde kalıcaz bir hafta,orda ne yediririm diye düşünüyorum,çok güzel bi konu açmışşınız...
ben kızıma yığordu kendim mayalıyorum ama hazır sütten malesef
kizlar düsünmeyin gitmeden kasik mamasina veya saglikli olsun dioysaniz meyve ezmeleri var kavozda hepsi birer öyünlük onlari deneyin yolculukta mükemmel
bizde 5 buçuk aylıkken yaylaya gidecez 14 - 15 saat yolculuk.. walla ben emzirecem onuda artık üzerimi bişiyle örterek gizli gizli halletcez hoş örtsek bile cok cuk cok cuk sesleri olcak ama bakalım napcaz :)
yoğurdu hazır süt bile olsa mutlaka kendiniz mayalayın arkadaşlar bu çok önemli
yolculuk için kavanoz ve kaşık mamaları çok rahat ve besleyici.tabi normal zamanlarda bebişlere en iyisi anneciğinin elleriyle yaptıklarını yemesi
bizde 5 buçuk aylıkken yaylaya gidecez 14 - 15 saat yolculuk.. walla ben emzirecem onuda artık üzerimi bişiyle örterek gizli gizli halletcez hoş örtsek bile cok cuk cok cuk sesleri olcak ama bakalım napcaz :)
bence en iyisi kavaozdaki meyve ezmeli yada daha doyuruyu olanlar var onlardan alin yolculukda ben yolculuk yapmasamda yediriyodum eger kabuzluk varsa bebislerde meyveliler cok güzel oluyor kabuzlukda kalmiyor