6 ay sure vermeli miyim?

Anlaşmaya tamam diyin.
Zaten 6 ay dayanamayacağı için anlaşma bozulduğu an ne yapacaksınız onu düşünün

Çok uzun bir süreç olacak. 6 ay sonunda herşey güllük gülistanlık olmayacak. Pek çok zorlukla baş edeceksiniz. Yakın vadede çocuk sahibi olmayın lütfen. İnşallah her şey düzelir.

Eski konularınızdan hatırladım sizi. Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Yorumlardan anladığım kadarıyla elinizden geldiği kadar çabalamak istiyorsunuz. En mantıklısı son raddeye kadar çaba gösterip öyle hareket etmek. Benim babam da alkol düşkünüdür, sarhoş olduğunu hayatımda sadece 1 kez görmem bile ondan soğumam için yetti. Normalde içer ama sarhoş olma noktasına gelmez bizimki. 2 kadehten sonra bırakır. Bir dönem her gün içiyordu, evden şişeleri atmak istedim ama cesaret edemedik. O zaman ciddi sıkıntıları vardı kafa dağıtıyor karışmayalım diye düşünmüştük zaten dışarda içmiyor ve sarhoş olmuyor diye. Çok büyük sorunumuz yok ama sizi az da olsa anlıyorum. Allah kolaylık versin, iyi dileklerde bulunmak için yazmak istedim sadece size. Konunuzu takip edeceğim inşallah düzelir eşiniz ve daha büyük sorunlarla karşılaşmasınız.

Bence 6 ayi verin ama sonunda cocuk yapmayin.

Oncelikle mesajiniz icin cok tesekkur ederim. Ben ilerde cocuklarim babalari icin boyle dusunsunler istemiyorum. Insallah bu sefer akillanmistir. Yoksa ben ailemin yanina donecegim.

tüm yorumları okuyamadım
maalesef bir bağımlılık söz konusu olduğunda 6 ay - 1 sene pek önemli değil galiba
çok sevdiğimiz bir arkadaşımız yıllardır her gece içerdi. hastalanıp bıraktı. 1 sene ağzına 1 damla içki koymadı. bir ay kadar önce itiraf etti ki tekrar başlamış. önce haftada 2 ile başladı şimdi her gece içiyor yine
bence bu çok zorlu bir süreç
tamamen irade meselesi
ne sevgiyle, ne saygıyla alakası yok
mutlaka kendine kızıyordur, bırakmak istiyordur
ama iradesi zayıfsa 6 ay içmese de tekrar başlar, iradesi kuvvetliyse bırakabilir ancak
bence tedaviyi şart koşarak fırsat verin verecekseniz, tedaviyi bıraktığın gün yokum deyin

Oncelikle mesajiniz icin cok tesekkur ederim. Ben ilerde cocuklarim babalari icin boyle dusunsunler istemiyorum. Insallah bu sefer akillanmistir. Yoksa ben ailemin yanina donecegim.
Çok haklısınız, inşallah kararlarınızdan pişmanlık duymazsınız. Evet gerçekten bir babayı çocuk gözüyle böyle görmek çok acı. Yani benim yaşadığım en küçük örnek bile yetti dediğim gibi. Rica ederim ayrıca, sabır, metanet ve en önemlisi dayanma gücü dilerim sizin için.

Yaşadıklariniz çok üzücü.
Ama ben esinize de çok üzüldüm açıkçası. Alkolü bırakmak da çok kolay değil sanırım adam düzeltmek istiyor ama kendine gücü yetmiyor.

Yani boşanmak da çok kolay değil. O mahkeme süreci, sonrası.. zor ve yıpratıcı. boşanmaya ve sonrası için harcayacağınız çabayı ve sabrı esinize evliliginize harcasanız belki düzelir herşey.

Ha düzelmezse boşanma hakkınız her zaman var.

Konularınızı biliyorum. Bence u 6 ay içerisinde ayrı yaşayın, düzeldiğini gözlemlerseniz bir şans verin. o evde can güvenliğiniz yok. Sinirlenince kendimi kesen her şeyi kırıp yakan insan size de acımaz

başaramayacak.

Yazınızı şimdi okudum bilmiyorum bugün durumunuz ne ancak değiştiğini sanmıyorum eşim bana 13 yıldır her hafta aynı sözü veriyor ben de her seferinde inanmaya devam ediyorum yazmak istememin nedeni benim durumuma düşme o verilen sözler hiç bitmez hele bir de çocuk olunca işler daha da zor hale geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…