Aynı şeyleri yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum, içimden yazmak geldi. Benim eşim de alkol sevdalısı. Çok şey yaşadık, boşanma noktasına geldik ama barıştık. Bıraktı mı? Hayır. Azalttı sadece haftada iki gün içiyor, tabi alkol görünce hayır demiyor. içince bambaşka bir adam oluyor, çok kötü şeyler yaşadım, artık içtiği zaman sadece susuyorum, sakince izliyorum. Sizin eşinizden tek eksi yanı benimki alkolü hata olarak görmüyor, içtiği zaman yaptıklarını görse de pişman olmuyor. Alkol almayınca o kadar iyi ki. Böyle bir ikilem olmasa çoktan ayrılmıştım ama olmuyor. Ve işin kötüsü ben evlenmek için ailemi karşıma aldım, İstanbuldan kalkıp Türkiye'nin öbür ucunda bir şehire geldim. Benim ailem de her şey yolunda sanıyor şuan. Gerçi ben ses çıkarmayınca bir şey YOK, her şey yolunda. Benim eşim de aynı sizin eşiniz gibi beni o kadar çok seviyorki, uyurken bile elimi bırakmıyor, sevgisini hep belli ediyor. Ve çok çocuk istiyor. Ben de istiyorum ama emin değilim, güvenemiyorum.. Şans vermelisiniz kendiniz için ve vereceğinizi de biliyorum. Sevince bir kadın sonuna kadar çabalıyor. İzleyin ve bekleyin sadece. Bu süreçte kendinizi yıpratmayın en önemlisi bu. Ben pek beceremiyorum ama herşeyden değerli olduğunuzu sık sık hatırlayın, kendinizi mutlu edecek ufak şeyler yapmayı ihmal etmeyin...